Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Rasels: "Cilvēki pat nezina, cik patiesībā "Williams" formulas ir lēnas"

Juris Grīns
Juris Grīns

Rasels: "Cilvēki pat nezina, cik patiesībā "Williams" formulas ir lēnas"
Roberts Kubica un Džordžs Rasels. Foto: ROKiT Williams Racing

Britu pilots, pērnās sezonas F2 čempions Džordžs Rasels, gatavojoties šonedēļ notiekošajam "Formula 1" posmam Itālijā, atzinis, ka "Williams" komandu gaida, iespējams, grūtākās sacensības šajā gadā. Tikmēr Roberts Kubica jau izplānojis, ko darīs, ja līgums ar viņu netiks pagarināts.

FW42 sacīkšu auto katastrofāli trūkst piespiedējspēka un tā ir izteikti lēnākā mašīna šajā sezonā. Hungaroringā, kur ir tikai viena taisne, "Williams" spēkrati nešķita tik lēni, bet Spā-Frankošamps, kas ir krietni ātrāka, atkal nācās ievērojami zaudēt. Rasels, kurš šogad punktus nav guvis, uzskata, ka šonedēļ Moncā klāsies vēl grūtāk.

"Iespējams, šī nedēļas nogale būs vēl grūtāka nekā Spā trasē," atzīst Rasels. "Visi zina, ka mums ir problēmas ar piespiedējspēku, bet cilvēki iespējams nezina, ka mēs esam neticami lēni taisnēs. Ātrākajām mašīnām taisnēs vien mēs zaudējam divas sekundes un esam sekundi lēnāki par jebkuru citu mašīnu. Ir ārkārtīgi grūti. Ungārijā šķita, ka mūsu ātrums nav nemaz tik slikts, bet tas bija tikai tādēļ, ka tur nav tik garu taisno gabalu. Gaidāmās sacīkstes, iespējams, būs grūtākās šajā sezonā."

Kubica Moncas trasē startēs ar vecās specifikācijas "Mercedes" motoru, jo jaunais viņam aizdegās jau Beļģijas F1 posma kvalifikācijā. Tikmēr polis gaida, ko izlems komandas vadība - pagarināt ar viņu līgumu uz 2020. gadu, vai tomēr nē.

"Teiksim tā, man ir skaidrs redzējums par to, kas ir iespējams, kas nav iespējams un ko es visvairāk gribētu darīt," saka Kubica, kura kontā šogad vienīgais komandas izcīnītais punkts. "Agrāk vai vēlāk būs paziņojums un, kad tas notiks, visdrīzāk būs paziņojums arī par to, ko nākamgad darīšu vai nedarīšu es."

Izmantotie resursi:
Motorsport Week - The latest motorsport news!

     [+] [-]

, 2019-09-06 12:52, pirms 5 gadiem
Tici man zinām visi Meme segmets ir pilns ar Williams