Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons pieļauj iespēju karjeru noslēgt "Ferrari" komandā

Juris Grīns
Juris Grīns

Hamiltons pieļauj iespēju karjeru noslēgt "Ferrari" komandā
Lūiss Hamiltons. Foto: Facebook.com/LewisHamilton

Pieckārtējais F1 pasaules čempions Lūiss Hamiltons prognozējis aptuveno laiku, cik ilgi viņš vēl varētu piedalīties F1 pasaules čempionātā, tāpat sportists nenoliedz, ka kādudien varētu pievienoties "Ferrari" komandai.

Būdams jauns, talantīgs un salīdzinoši nepieredzējis, Hamiltons F1 sacīkstēs debitēja 2007. gadā "McLaren" sastāvā, jau 2008. gadā izcīnot pirmo titulu. Kopš 2014. gada brits startē "Mercedes" vienībā, kas palīdzējusi viņam gūt vēl četrus titulus.

Hamiltonam tagadējais līgums ar "Mercedes" ir līdz 2020. gada beigām, bet viņš pats izteicies, ka redz sevi piedalāmies šajā čempionātā vismaz līdz 2023. gadam. Sportistam nereti tiek vaicāts, vai viņš kādreiz startēs leģendārajā "Ferrari" vienībā, kas vairumam pilotu ir sapnis.

"Man tikko vaicāja, kā es jutīšos, ja savā karjerā nebūšu startējis "Ferrari" komandā," stāsta Hamiltons. "Godīgi sakot, ja esi daļa no "Mercedes", tu kļūsti par šīs ģimenes daļu uz mūžu, ar nosacījumu, ka paliec kopā ar šo komandu. Ja tā paskatāmies, pat Stīrlings Moss un Huans Manuels Fanhio šajā ģimenē tiek godināti aizvien. Ja esi daļa no viņu vēstures, viņi rūpējas par tevi visu atlikušo dzīvi. Tas man ir svarīgi. Lojalitāte ir ļoti, ļoti svarīga lieta."

Tajā pašā laikā Hamiltons pieļauj, ka reiz varētu kļūt par "Ferrari" pilotu.

"Ja manā dzīvē pienāks brīdis, kad gribēšu kaut ko mainīt, tad tā varētu būt iespēja," viņš nenoliedz. "Tomēr diez vai šis ir tas mirklis."

Izmantotie resursi:
Motorsport Week - The latest motorsport news!

     [+] [-]

, 2019-09-06 20:47, pirms 5 gadiem
Ej tik uz Ferrari...😁😁😁

     [+] [-]

, 2019-09-06 21:09, pirms 5 gadiem
Es būšu pārsteigts, ja Hamiltons beigtu karjeru tā arī neiesēdies sarkanajā formulā.
Ferrari ir katra pilota sapnis, turklāt pats Luiss ir liels Ferrari mašīnu fans un daudzu Ferrari mašīnu īpašnieks. Itāļi vienmēr ir gribējuši apstiprināt savu ikonisko statusu savā formulā iesēdinot visus labākos, vienīgi Luiss tur vēl nav pabijis. Domāju, ka arī pašam Hamim būtu interesanti pierādīt, ka spēj kļūt par čempionu arī ar Ferrari.

     [+] [-]

, 2019-09-07 09:45, pirms 5 gadiem
Diez vai tam pensim atradīsies vieta ferrari. Drīzāk eklērs un šūmis.brauks līdz.mūža galam.