Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Potenciālo Raikonena aizstājēju sarakstam pievienojas Verstapens

Juris Grīns
Juris Grīns

Potenciālo Raikonena aizstājēju sarakstam pievienojas Verstapens
Makss Verstapens
Foto: GETTY IMAGES NORTH AMERICA

Pastiprinoties baumām par Kimi Raikonena iespējamo aiziešanu no "Ferrari", parādās arvien jauni kandidāti, kas varētu ieņemt viņa vietu 2016. gada F1 sezonā - jaunākā informācija liecina, ka pretendentu pulkam pievienojies Makss Verstapens.

Holandiešu izdevumam "De Telegraaf" kāds uzticams avots atklājis, ka 17 gadus vecais Verstapens šobrīd kļuvis par "nopietnu kandidātu" uz vietu "Ferrari" komandas pamatsastāvā. Pats Verstapens atzīst, ka viņam patiktu startēt leģendārajā komandā, apstiprinot šādu varbūtību.

"Tas tikai nozīmē, ka mans sniegums ir labs," stāsta Makss Verstapens. "Protams, tas būtu jauki startēt "Ferrari" komandā. Domāju, ka, ja šāda iespēja rodas, tā ir jāizmanto."

Tiesa, šī gada F1 debitantam, kurš pārstāv "Toro Rosso" komandu, uz nākamo gadu ir līgumsaistībās ar kompāniju "Red Bull" un "Ferrari" viņa līgumu nāktos izpirkt.

Tāpat uz pievilcīgo vietu pretendenti esot Valterī Botass, Daniels Rikjardo un Niko Hilkenbergs.

"Tas kaut ko pasaka par Maksu," komentējot baumas, saka Maksa Verstapena tēvs Joss, bijušais F1 pilots. "Pēc astoņām F1 čempionātā aizvadītām sacīkstēm viņš jau tiek saistīts ar pāriešanu uz "Ferrari". Kas to padara neiespējamu? Es domāju, ka dzīvē nekas nav neiespējams... Mēs vienmēr domājam par nākotni un Maksa mērķis ir uzvarēt sacīkstēs un čempionātā."

Verstapens seniors gan atzīst, ka viņa dēlam ir svarīgi turpināt pieredzes gūšanu un pēc vienas sezonas Formulā 1 startēt "Ferrari" varbūt arī nebūtu pats labākais lēmums.

Izmantotie resursi:
Latest Formula 1 Breaking News - Grandprix.com

     [+] [-]

, 2015-07-06 14:56, pirms 9 gadiem
Pēc 10 gadiem, varbūt.

     [+] [-]

, 2015-07-06 16:23, pirms 9 gadiem
es par to nesūdzētos

     [+] [-]

, 2015-07-06 16:58, pirms 9 gadiem
Tam jau visu ko ar vienu rāvienu gribētos! Lai vēl pamācās jaunais zellis dažus gadiņus vismaz, par meistaru tik ātri nekļūs.

     [+] [-]

, 2015-07-06 17:41, pirms 9 gadiem
Vispirms lai pārspēj savu komandas biedru, un tad lai sapņo par Ferrari. Ferrari pieļautu kļūda pieņemot viņu. Vislabākais variants būtu Hulkenbergs vai Rikjardo.

     [+] [-]

, 2015-07-06 20:05, pirms 9 gadiem
Mulkibas, Ferrari nekad nenems komanda tik zalu gurki. Ta ka Fetels viniem nr.1 tad jamekle atbilstosu otro numuru, no minetiem kadidatiem labakais variants butu Hilkenbergs, tacu Ferrari jau izteicas ka negrib 2 vaciesus, par Botass prasa parak lielu izpirkama maksu, Rikjardo ari saubos vai vins gribes but muzigais nr.2, tacu ja piesola labu ligumu, var ari ka Massa un Barikello noarakstit savu karjeru un vizinaties Ferrari.