Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Raikonens varētu atgriezties WRC čempionātā

Juris Grīns
Juris Grīns

Raikonens varētu atgriezties WRC čempionātā
Raikonens WRC karjeras laikā
Foto: zimbio.com

Ja Kimi Raikonens pēc šīs sezonas noslēgs karjeru "Formulā 1", ir liela iespējamība, ka soms kļūs par komandas biedru igaunim Otam Tanakam pasaules rallija čempionātā (WRC).

Raikonens jau startēja WRC sacensībās 2010. un 2011. gadā, bet pēc tam atgriezās F1 čempionātā, kur turpina braukt joprojām. Nav noslēpums, ka uz vietu "Ferrari" ir citi spēcīgi pretendenti un arī pats sportists vēl nav izlēmis, vai turpināt karjeru šajā disciplīnā.

Nesen viņš arī atzina, ka varētu atgriezties WRC: "Varbūt dažās sacīkstēs varētu piedalīties. Prieka pēc."

Tikmēr neoficiāla informācija liecina, ka Raikonens apsver iespēju pilnībā atgriezties rallijā, ja gadījumā nākamgad vairs nestartēs "Formulā 1". Kļuvis zināms, ka viņu vēlas nolīgt "Toyota" rūpnīcas vienība, kurā šobrīd startē igaunis Ots Tanaks.

"Kimi būtu laba izvēle "Toyota" komandai, bet viņam jāpieņem lēmums, vai turpināt karjeru "Ferrari"," pavēstījiusi "Toyota" sacīkšu mašīnas apkalpojošās darbnīcas "Tommi Makinen Racing" viceprezidente Mia Mietinena.

Tajā pašā laikā "Toyota" vienības sporta direktors Kajs Lindstroms, kurš 2010. un 2011. gadā bija Raikonena stūrmanis, noliedz, ka ar 2007. gada F1 čempionu tiktu veiktas pārrunas par iespējamo pievienošanos komandai.

"Šī ir pirmā reize, kad par to dzirdu," saka Lindstroms. "Ja kaut kas tāds tiktu plānots, es pavisam noteikti būtu pirmais, kurš to būtu dzirdējis no Tomija vai Kimi. Uzskatu, ka tās ir tikai spekulācijas."

Izmantotie resursi:
4rati - 4rati

     [+] [-]

, 2018-06-06 21:22, pirms 6 gadiem
Veeel viens gads jaalaiž Ferrarī

     [+] [-]

, 2018-06-06 21:31, pirms 6 gadiem
fans81 rakstīja: Veeel viens gads jaalaiž Ferrarī
Jaalaiz Rikijardo sava vietaa.

     [+] [-]

, 2018-06-06 22:24, pirms 6 gadiem
Pirmajā teikumā sabijos - nodomāju, ka sākas igauņu uzvārdu macībstunda. 🙄
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-06-07 07:02, pirms 6 gadiem
Tanams vai Tanaks? Kāds tolks no Raikonena WRC ja viņš pēc pāris ātrumposmiem sēž grāvī?