Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Evita Skuja

Fetels: "Noteikti turpināsim cīņu par titulu"

Fetels: "Noteikti turpināsim cīņu par titulu"
Sebastians Fetels
Foto: AP

Pēc uzvaras F-1 pasaules čempionāta Turcijas GP kvalifikācijā Sebastians Fetels atzina, ka viņa pārstāvētā "Red Bull" komanda pieliks visas pūles, lai vismaz teorētiski pēc iespējas ilgāk saglabātu cerības uz titulu.

"Noteikti turpināsim cīņu par titulu, taču tas nebūs viegli," atzina Fetels. "Kvalifikācijā biju gaidījis krietni lielākas grūtības, taču mums izdevās. Piektdien formulai bija problēmas ar dzinēju, tāpēc nevarēju veikt pietiekami daudz apļu. Taču man bija labas priekšnojautas par savu mašīnu," teica Fetels.

"Tas bija pārsteigums būt ātrākajam visās trīs sesijās. Pēdējās pāris sacīkstēs esam smagi strādājuši un beidzot esam priekšā "BrawnGP" komandai," pārliecināts bija vācu pilots. Fetels teica, ka "Red Bull" ir izdarījusi savu mājasdarbu uz rītdienas sacīksti, taču tik un tā gaidāma sīva cīņa.

Pēc testu braucieniem bija grūti saprast, kuras riepas izmantot kvalifikācijā," teica Džensons Batons, kurš šodien kvalifikācijā palika otrajā vietā. "Iepriekš izvēlētās riepas tik labi nederēja, tāpēc nebijām pārliecināti." Britu pilots atzina, ka nebija pārsteigts par Fetela un "Red Bull" lielisko sniegumu. "Arī iepriekš citās sacīkstēs tā bijis. Šie puiši labi paveic savu darbu, un arī mēs centīsimies."

"Cerīgi domāju par rītdienas sacīksti. Lai gan līdz šim "pole position" ieguvējs šeit ir uzvarējis, tomēr mums ir mērķis to mainīt," teica Batons.

Kvalifikācijas neveiksminieks Luiss Hamiltons, kurš palika tikai 16. vietā, atzina, ka formula salīdzinājumā ar pārējiem ir lēnāka šajā trasē. "Centos, cik spēju, taču tik un tā nevarēju sasniegt labāku rezultātu. Tagad mums derētu nesteigties ar pārāk daudz izmaiņu veikšanu formulai rītdienas sacīkstei. Komanda izdarījusi lielu darbu, strādājot visu pagājušo nakti un šodienu. Šis noteikti mums būs izaicinājumu pilns gads, taču nemaz nešaubos, ka atkal būsim konkurētspējīgi."

Rītdienas Turcijas "Grand Prix" izcīņa sāksies plkst. 15:00 pēc Latvijas laika. Pašlaik čempionāta kopvērtējumā Batonam ir 51 punkts, Barikello 35 punkti, bet Fetelam - 23 punkti.

Izmantotie resursi:
autosport.com


, 2009-06-06 17:05, pirms 15 gadiem
Malacis jau ir Fetels - jaunatklātais talants
, 2009-06-06 17:40, pirms 15 gadiem
Man gan sskkiet ka nevis Fetels ir jaunatklaats talants,bet vienkaarssi vinnam ir lloti sagatavota formula!
, 2009-06-06 17:45, pirms 15 gadiem
Fetels jau pagājušajā sezonā bija labs! Tagad tikai viņam ir arī konkurētspējīga mašīna
, 2009-06-06 17:57, pirms 15 gadiem
2pac22 rakstīja: Man gan sskkiet ka nevis Fetels ir jaunatklaats talants,bet vienkaarssi vinnam ir lloti sagatavota formula!
pagāšgad tad visiem bija daudz maz līdzīgākas, un tieši fetels bija tas kurš lika trīcēt McLaren komandai līdz pēdējam aplim sezonā!
, 2009-06-07 08:56, pirms 15 gadiem
2pac22 rakstīja: Man gan sskkiet ka nevis Fetels ir jaunatklaats talants,bet vienkaarssi vinnam ir lloti sagatavota formula!
Ne mazāk kā Batons un vēl jo vairāk Baricello, kuri jau nu tochna ir viduvējības!!
Serhio Peress. Foto: Motorsport.com
2

Visvairāk soda punktus iekrājuši Peress un Sardžents

Ķīnas GP nedēļas nogalē vairāki piloti izpelnījās soda punktus. Kāda situācija šajā ziņā ir "Formula 1" braucēju starpā? Visvairāk soda punktus pašlaik sakrājuši Serhio Peress un Logans Sardžents.
Foto: f1.com
4

Plāno veikt izmaiņas F1 punktu skaitīšanas sistēmā

Šonedēļ F1 komisijas sēdē Ženēvā plānots diskutēt par izmaiņām punktu skaitīšanas sistēmā. Stāties spēkā tās varētu jau nākamajā sezonā.
Andrea Kimi Antonelli. Foto: Mercedes

Antonelli aizvadījis pirmos F1 testus

Turpinoties intrigām ap jaunā talanta Andrea Kimi Antonelli nākotni, itāļu pilots aizvadījis savā karjerā pirmos F1 testus "Mercedes" komandas sastāvā.