Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"McLaren" sezonu uzsāks bez galvenā sponsora

Juris Grīns
Juris Grīns

"McLaren" sezonu uzsāks bez galvenā sponsora
Rons Deniss
Foto: SCANPIX SWEDEN

Formula 1 komanda "McLaren" jauno sezonu uzsāks bez galvenā sponsora, taču tāds noteikti parādīsies jau kādā no nākamajām sacīkstēm, apgalvo "McLaren" kompānijas priekšsēdētājs Rons Deniss.

"McLaren" bez galvenā sponsora palika 2013. gada F1 sezonas izskaņā, kad to pameta telekomunikāciju gigants "Vodafone".

Nav noslēpums, ka 2013. gadā "McLaren" aizvadīja vienu no sliktākajām sezonām vēsturē, nespējot izcīnīt nevienu pjedestālu. Tomēr Rons Deniss vienas sliktas sezonas dēļ negatavojas pazemināt reklāmas cenu.

"Mūsu mašīnas pirmajā posmā startēs bez titulsponsora, taču tāds noteikti parādīsies kādā no nākamajām sacīkstēm," šodien notikušajā preses konferencē paziņoja Deniss. "Kāpēc tā? Jo es ticu, ka mēs esam kā Mančestras "United". Kad rezultāti ir slikti, cilvēki mēģina pazemināt cenu, taču man tas nav pieņemami."

Viņš turpina: "Es pārzinu šo kompāniju un zinu, ko mūsu "Grand Prix" komanda ir spējīga sasniegt. Tai ir nepieciešama pareiza atpazīstamība, kad tiek uzsākta sadarbība ar galveno sponsoru. Šobrīd veicam sarunas ar vairākām kompānijām un esmu noskaņots optimistiski, jo agri vai vēlu līgums tiks parakstīts. Mēs esam sacīkšu komanda, kam par ienākumiem nav jāuztraucas un šobrīd mums ir lielāks budžets kā jebkad komandas pastāvēšanas vēsturē."

Tāpat Deniss žurnālistiem atklāja, ka līdzšinējā "McLaren" vadītāja Martina Vitmārša vadībā komandas darbinieki bija zaudējuši koncentrēšanos darbam. Savukārt, kas būs jaunais F1 komandas priekšsēdētājs, Deniss neatklāja, sakot, ka pie kandidātu atlases tiek strādāts bez steigas.

Izmantotie resursi:
Crash.Net | F1 & MotoGP | Motorsport News
Motorsport.com | Racing News, Race Results -...