Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Verstapens: "Hamiltons dara lietas, ko es nevaru atļauties"

Juris Grīns
Juris Grīns

Verstapens: "Hamiltons dara lietas, ko es nevaru atļauties"
Lūiss Hamiltons izklaidēs augstu debesīs. Foto: Instagram.com/lewishamilton

F1 čempiona Lūisa Hamiltona jaunākā izklaide ir lēkšana ar izpletni, bet viņa konkurents Makss Verstapens atzīst, ka šādu dzīvesveidu šobrīd nevarētu atļauties.

Hamiltons, kurš vienmēr izcēlies ar dažādām aktivitātēm arī ārpus trases, šoziem aizrāvies ar sērfošanu un izpletņlēkšanu. Savā "Instagram" profilā, kuram līdzi seko miljoniem cilvēku, viņš publiskojis fotogrāfiju, kurā redzams augstu debesīs. Sportists arī piebilst, ka tikko nokārtojis licenci, kas ļauj viņam ar izpletņlēkšanu nodarboties bez instruktora palīdzības.

"Ieguvu izpletņlēkšanas licenci - sajūtas, ko var gūt brīvajā kritienā, ir neticamas," viņš atzīst. "Sērfoju un izlecu ar izpletni vienā un tajā pašā dienā, un šī diena bija piepildīta. Vai esat lēkuši ar izpletni? Ja nē, nolieciet savas bailes malā un izbaudiet brīvību."

Pieckārtējā F1 pasaules čempiona nodarbi komentējis Makss Verstapens.

Jautāts par to, vai arī viņš drīzumā varētu pamēģināt izlēkt ar izpletni, holandietis atzina: "Tuvākajā laikā noteikti nē. Lūiss ir jau 34 gadus vecs. Saprotams, es nezinu, ko pats darīšu pēc 13 gadiem. Lūiss jau ir daudz ko sasniedzis. Kāpēc gan viņam nelēkt ar izpletni? Dzīve arī nedaudz ir jāizbauda. Manā gadījumā risks ir lielāks. Negribu savainoties, jo tas nozīmētu, ka varu nekļūt par F1 čempionu. Izpletņlēkšana man šobrīd nav pieejama."

Izmantotie resursi:
GPFans.com - Latest Formula 1 News

     [+] [-]

, 2019-02-06 18:33, pirms 5 gadiem
vispār ar izpletni lecot var ne tikai savainoties, bet tas uz F1 pilotiem laikam neattiecas

  +1 [+] [-]

, 2019-02-06 21:09, pirms 5 gadiem
Tas riska procents nemaz tik liels nav (salīdzinot ar veselu gūzmu citu risku, kas iespējami visapkārt), kamēr vien visi izdara savu mājasdarbu un necenšas ietaupīt uz kādiem sīkumiem.

     [+] [-]

, 2019-02-08 07:42, pirms 5 gadiem
Ja bail savainoties, jāmet pie malas F1 karjera!