Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Ferrari" īpašnieki gatavojas nopirkt "Sauber" komandu

Juris Grīns
Juris Grīns

"Ferrari" īpašnieki gatavojas nopirkt "Sauber" komandu
Foto: Alfa Romeo Racing

Koncerns "Fiat Chrysler", kura paspārnē jau atrodas F1 komanda "Ferrari", drīzumā varētu kļūt par īpašniekiem arī "Sauber" vienībai, kas no šīs sezonas oficiāli sauksies "Alfa Romeo Racing".

"Fiat Chrysler" jau pieder "Alfa Romeo" automobiļu rūpnīca, ar kuras starpniecību šobrīd tiek dāsni sponsorēta komanda, kas līdz šim bija pazīstama ar nosaukumu "Sauber". Lai gan tiek investēti prāvi līdzekļi, tiek lēsts ka šogad tie būs 100 miljoni eiro, komanda aizvien formāli pieder Šveices investīciju uzņēmumam "Longbow Finance".

Lai gan šis ir jauns pavērsiens komandai atgriezties cīņā par labākiem rezultātiem, ne visiem tas šķiet pareizi.

"Tagad "Sauber" startēs zem "Alfa Romeo" karoga, lai gan komandai nav nekāda sakara ar "Alfa Romeo", ja neņem vērā to, ka nauda nāk no Itālijas," raksta vācu izdevuma "Auto Motor und Sport" žurnālists Mihaels Šmids. "F1 nenostāda sevi labā lomā, darot šādas lietas."

Tikmēr "Auto Bild" vēsta, ka "Fiat Chrysler" gatavojas kļūt par F1 komandas īpašniekiem un atpirks to no "Longbow Finance". Turpat teikts, ka "Fiat Chrysler" par sešiem miljoniem eiro jau iegādājusies tiesības uz "Sauber" nosaukumu. Iespējams, komandas pirkšanas darījums notikšot līdz vasarai.

Izmantotie resursi:
GPFans.com - Latest Formula 1 News