Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

"Manor" komanda visticamāk nebūs uz starta 2017. gada F1 sezonā

"Manor" komanda visticamāk nebūs uz starta 2017. gada F1 sezonā
Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

Kompānija, kas pārvalda "Manor", uzsākusi maksātnespējas procesu, raisot bažas par šīs F1 komandas nākotni.

Spekulācijas par komandas nedienām krietni pieņēmās spēkā šorīt, kad tās rūpnīcā Banberijā, Lielbritānijā uz kopīgu tikšanos tika sasaukti visi darbinieki. Tie tika informēti, ka šobrīd ir problēmas ar jauna investora piesaisti, līdz ar to komanda var neizdzīvot.

Kā zināms, "Manor" jau ilgāku laiku ir nopietnas finansiālas grūtības, un tika ziņots, ka tiek veiktas pārrunas ar vairākiem potenciālajiem pircējiem, tostarp "McLaren" bijušo vadītāju Ronu Denisu. Tagad kļuvis zināms, ka ne ar vienu no viņiem sarunas nav nonākušas tik tālu, lai būtu reālas cerības komandu pārdot.

Šodien arī kļuva zināms, ka maksātnespējas process sākts kompānijā "Just Racing Services", kas pārvalda "Manor" F1 komandu.

Šobrīd zināms, ka 212 komandā strādājošie cilvēki pagaidām netiks atlaisti, tomēr ir pavisam maz laika, lai atrastu risinājumu ieilgušajām problēmām. Līdz ar to ir ļoti liela varbūtība, ka "Manor" komanda neizies uz starta martā gaidāmajā Austrālijas "Grand Prix".

Līdz šim "Manor" komanda piederēja enerģētikas biznesa pārstāvim Stefenam Ficpatrikam, tomēr viņš vairs nevēlas investēt tik lielus līdzekļus vienības turpmākajā pastāvēšanā.

"Manor" komanda arī ir vienīgā, kas līdz šim nebija paziņojusi nevienu no pilotiem 2017. gada sezonai.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...


, 2017-01-06 16:50, pirms 7 gadiem
No one gives a shit
Serhio Peress. Foto: Motorsport.com
2

Visvairāk soda punktus iekrājuši Peress un Sardžents

Ķīnas GP nedēļas nogalē vairāki piloti izpelnījās soda punktus. Kāda situācija šajā ziņā ir "Formula 1" braucēju starpā? Visvairāk soda punktus pašlaik sakrājuši Serhio Peress un Logans Sardžents.
Foto: f1.com
4

Plāno veikt izmaiņas F1 punktu skaitīšanas sistēmā

Šonedēļ F1 komisijas sēdē Ženēvā plānots diskutēt par izmaiņām punktu skaitīšanas sistēmā. Stāties spēkā tās varētu jau nākamajā sezonā.
Andrea Kimi Antonelli. Foto: Mercedes

Antonelli aizvadījis pirmos F1 testus

Turpinoties intrigām ap jaunā talanta Andrea Kimi Antonelli nākotni, itāļu pilots aizvadījis savā karjerā pirmos F1 testus "Mercedes" komandas sastāvā.