Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

F1 sezonas ievadā uzvar Botass, Hamiltons soda dēļ paliek ceturtais

Rolands Eliņš

F1 sezonas ievadā uzvar Botass, Hamiltons soda dēļ paliek ceturtais
Valteri Botass. Foto: Reuters/Scanpix

Beidzot sākusies "Formula 1" 2020. gada sezona, un Austrijas posmā uzvaru svinēja Valteri Botass, noturot savu pirmo pozīciju no sākuma līdz beigām. Toties bija pamatīga cīņa par pārējām vietām uz goda pjedestāla, un Lūiss Hamiltons, neatļauti izstumjot no trases Aleksu Albonu, saņēma piecu sekunžu sodu, kas viņu beigās atbīdīja uz ceturto vietu. Otrā vieta Šarlam Leklēram, bet pirmais goda pjedestāls karjerā trešo vietu ieguvušajam Lendo Norisam.

Vairāki atzīmējami notikumi norisinājās jau pirms starta signāla. Kvalifikācijā otro vietu ieguvušais Lūiss Hamiltons neilgi pirms starta saņēma trīs starta vietu sodu par kvalifikācijā fiksētu pārkāpumu. Sākotnēji sods viņam nebija piespriests, bet tiesneši pieņēma citu lēmumu pēc „Red Bull” protesta. Līdz ar to Hamiltons startēja no piektās pozīcijas, bet uz pirmo starta rindu pacēlās Makss Verstapens.

Pirms starta lielākā daļa F1 pilotu arī vienojās kopīgā žestā, uz starta līnijas nometoties uz ceļgala un demonstrējot savu atbalstu cīņai pret rasismu. Šajā žestā piedalījās 14 no 20 F1 pilotiem, kā arī vairāku komandu pārstāvji un tehniskie darbinieki. F1 organizācija izplatīja oficiāli paziņojumu, paužot nosodījumu visa veida rasisma izpausmēm. Kopīgajā žestā nepiedalījās Šarls Leklērs, Makss Verstapens, Anvonio Džiovinazi, Daniils Kvjats, Karloss Sainss un Kimi Reikenens. Verstapens un Leklērs jau pirms tam medijiem bija paskaidrojuši, ka nosoda rasisma izpausmes, taču kopīgajā žestā nevēlas piedalīties.

Startā savas līderpozīcijas nosargāja Valteri Botass, ātri palielinot savu pārsvaru. Hamiltonam tikmēr bija vajadzīgi tikai daži apļi, lai pakāptos uz otro vietu – viņš apdzina divus sāncenšus, bet Verstapenam 14. aplī nācās izstāties tehnisku problēmu dēļ. Drīz izstājās arī Daniels Rikjardo un Lenss Strolls, kamēr trešajā vietā iekārtojies bija Alekss Albons.

Pēc Kevina Magnusesa avārijas trasē devās drošības mašīna, 33. aplī trasē sagriezās arī Sebastjana Fetela formula. Sacensību vidū satraukums bija arī „Mercedes” komandā, pa komandas radio ziņojot par tehniskām problēmām abās formulās un aicinot pilotiem būt piesardzīgiem. Tehniskas problēmas vajāja arī citas komandas, izstājās arī Rasels un Grožāns, vēlāk avārijā cieta Reikenens, kura dēļ atkal trasē devās drošības mašīna.

61. aplī Albons devās uzbrukumā Hamiltona otrajai pozīcijai, un jaunais Taizemes pilots pa līkuma ārmalu jau bija aizspraucies garām titulētajam britam, taču formulas saskārās un Albons izslīdēja no trases, atkrītot uz kopvērtējuma apakšgalu. Hamiltons aizbrauca tālāk bez problēmām, tiesa, F1 stjuarti paziņoja, ka izskatīs šo situāciju, vērtējot, vai Hamiltons nav atbildīgs par šīs avārijas izraisīšanu, jo neatstāja Albonam pietiekami daudz vietas. Hamiltons vēlāk saņēma piecu sekunžu sodu. Tāds pats sods tika arī Serhio Peresam par ātruma pārsniegšanu tehniskajā zonā.

Albons savu pirmo goda pjedestālu karjerā tā arī nesasniedza un vēlāk izstājās. Pašās beigās izstājās arī Kvjats, kamēr Hamiltons, lai arī finišēja otrais, nespēj sakrāt pietiekami lielu pārsvaru un saņemtā soda dēļ tika klasificēts ceturtajā pozīcijā. Otro vietu attiecīgi ieguva Leklērs, bet savu pirmo goda pjedestālu F1 karjerā ieguva Lendo Noriss. Savukārt uz visām šīm intrigām no priekšgala varēja noskatīties Botass, sezonu atklājot ar uzvaru. Tā ir viņa astotā uzvara F1 „Grand Prix” posmā.

Sezonas otrais posms norisināsies pēc nedēļas, vēlreiz pilotiem sacenšoties Austrijas trasē.

F1 Astrijas Grand Prix

VietaPilotsValstsKomandaLaiks
1Valteri BotassFINMercedes AMG Petronas Formula One Team71 Laps
2Šarls LeklērsMONScuderia Ferrari Mission Winnow+2.7
3Lendo NorissGBRMcLaren F1 Team+5.491
4Lūiss HamiltonsGBRMercedes AMG Petronas Formula One Team+5.689
5Karloss SainssESPMcLaren F1 Team+8.903
6Serhio PeressMEXBWT Racing Point F1 Team+15.092
7Pjērs GaslīFRAScuderia AlphaTauri Honda+16.682
8Estebans OkonsFRARenault F1 Team+17.456
9Antonio DžiovinaciITAAlfa Romeo Racing Orlen+21.146
10Sebastians FetelsGERScuderia Ferrari Mission Winnow+24.545
11Nikolass LatifiCANWilliams Racing+31.65
DNFDaniils KvjatsRUSScuderia AlphaTauri Honda
DNFAleksandrs AlbonsTHAAston Martin Red Bull Racing
DNFKimi ReikenensFINAlfa Romeo Racing Orlen
DNFDžordžs RaselsGBRWilliams Racing
DNFRomēns GrožānsFRAHaas F1 Team
DNFKevins MagnusensDENHaas F1 Team
DNFLenss StrollsCANBWT Racing Point F1 Team
DNFDaniels RikjardoAUSRenault F1 Team
DNFMaks VerstapensNEDAston Martin Red Bull Racing

Šobrīd zināmie F1 sezonas posmi 2020

#DatumsGrand PrixTrase
1.5.07.Austrijas Grand PrixRed Bull Ring
2.12.07.Štīrijas Grand PrixRed Bull Ring
3.19.07.Ungārijas Grand PrixHungaroring
4.2.08.Lielbritānijas Grand PrixSilverstone Circuit
5.9.08.70 gadu jubilejas Grand PrixSilverstone Circuit
6.16.08.Spānijas Grand PrixCircuit de Barcelona-Catalunya
7.30.08.Beļģijas Grand PrixCircuit de Spa-Francorchamps
8.6.09.Itālijas Grand PrixAutodromo Nazionale di Monza
1 2 58 komentāri

  +4 [+] [-]

, 2020-07-05 17:59, pirms 4 gadiem
Episks posms Nedaudz trūka, lai par finišēšanu varētu tikt pie punktiem.

Prieks par Norrisu, bet žēl Albona. Negrib Hamis šo laist uz piedestāla

     [+] [-]

, 2020-07-05 17:59, pirms 4 gadiem
Mersedesiem salīdzinot ar savu šasiju no ADabi sanācis lielisks progress, bojā, gan visu konstruktoru kausu šādi, redzot, ka pat aizmugures antispārns jaunais kā meršiem austrālijā bija, bet ko darīt.
Intriģējoša pirmā gonka, Noris un Leklērs tiešām malači, RedBulliem lieliska karma, nu a Teftels bez rupjām kļūdām jau vairs nav Teftels.

Samērā negaidīts rezultāts vērtējot kopumā visu sacīksti, bet jo interesantāk.

  -1 [+] [-]

, 2020-07-05 18:01, pirms 4 gadiem
Atlantique rakstīja: Episks posms Nedaudz trūka, lai par finišēšanu varētu tikt pie punktiem.

Prieks par Norrisu, bet žēl Albona. Negrib Hamis šo laist uz piedestāla
prātīgāk tūlīt tolerantie sauks Tevi par rasistu, un vispār "Albons uzvedās rasistiski atļāvās dzīt melnu mašīnu ar šokolādi iekšā"

     [+] [-]

, 2020-07-05 18:03, pirms 4 gadiem
Visā visumā interesanta un aizraujoša gonka.
Hamim tur vairāk par 5 sek. sodu prasījās, jo bija acīmredzams, ka viņš apzināti izgrūda Albornu no trases pagriežot stūri pa kreisi.
Ferrārī neskatoties uz visu lēnumu tomēr mistiskā veidā tika uz pjedestāla. Sebs gan savā elementā, jo atkal ievārīja ziepes.

     [+] [-]

, 2020-07-05 18:05, pirms 4 gadiem
Kas par sacīkšu noslēgumu, negaidīts piedestāls, zinot cik Ferrari ir smagi laiki, un prieks par Norisu,Hamiltonu šoreiz nolaida greizi, bet savu dabūja... Jau pēc nedēļas būs lietus sacīkste, redzēsim ko tā nesīs.

     [+] [-]

, 2020-07-05 18:06, pirms 4 gadiem
izskatās,ka šajā sezonā būs galīgi švaki. Cerams sezonā šis nebija pēdējais pjedistāls. Un Fetels varēja sacīkstēs nepiedalīties, ja to negribēja. Leklērs gan baigais malacis!

  -1 [+] [-]

, 2020-07-05 18:06, pirms 4 gadiem
Prieks par Norisu, Hamis atkal nelaiž Albonu uz podestu. Tā sacīkste kā parasti Austrālijā

     [+] [-]

, 2020-07-05 18:06, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Visā visumā interesanta un aizraujoša gonka.
Hamim tur vairāk par 5 sek. sodu prasījās, jo bija acīmredzams, ka viņš apzināti izgrūda Albornu no trases pagriežot stūri pa kreisi.
Ferrārī neskatoties uz visu lēnumu tomēr mistiskā veidā tika uz pjedestāla. Sebs gan savā elementā, jo atkal ievārīja ziepes.
Piekrītu par Hami, 5 sekundes ir smieklīgs sods, izsita Albonu no trases, vismaz drive-trough prasījās. Gan jau nebija gatavi pirmajās sacīkstēs atmest uz pēdējo vietu Hami, nebūtu mašīnai problēmas, beigās pat 2.vietu nebūtu zaudējis, ar visu sodu.

  -1 [+] [-]

, 2020-07-05 18:07, pirms 4 gadiem
Sen tik daudz nebija izstājušies tehnisku problēmu dēļ, veseli 7 gabali
Te mēs arī redzem, kapēc sarkanie nepiedāvāja Fetelam jaunu līgumu .
Hamiltona sods diezgan dīvains tur vēl pietiekami vietas trasē bija Albonam

     [+] [-]

, 2020-07-05 18:08, pirms 4 gadiem
Žēl, ka Albons nepagaidīja DRS atļauju, jo ar svaigām riepām bija iespējas pat uzvarēt. Leklērs ar lēno Ferrari beigās pozitīvi pārsteidza, bet Norris monstrs - nocīnījās ar Peresu un beigās ar ātrāko apli iespraucās 5sek koridorā.
Pēc nedēļas arī jābūt interesanti, jo sola vēsu laiku un pat lietu!

  +2 [+] [-]

, 2020-07-05 18:08, pirms 4 gadiem
fire rakstīja: prātīgāk tūlīt tolerantie sauks Tevi par rasistu, un vispār "Albons uzvedās rasistiski atļāvās dzīt melnu mašīnu ar šokolādi iekšā"
Neko stulbāku laikam uzrakstīt nebija iespējams.

     [+] [-]

, 2020-07-05 18:09, pirms 4 gadiem
Kā mušas pēc lietus
Slēpts komentārs: fire

  -1 [+] [-]

, 2020-07-05 18:10, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Visā visumā interesanta un aizraujoša gonka.
Hamim tur vairāk par 5 sek. sodu prasījās, jo bija acīmredzams, ka viņš apzināti izgrūda Albornu no trases pagriežot stūri pa kreisi.
Ferrārī neskatoties uz visu lēnumu tomēr mistiskā veidā tika uz pjedestāla. Sebs gan savā elementā, jo atkal ievārīja ziepes.
Hamiltons atstāja pietiekami vietas Albonam, pats viņš grieza priekšā Hamiltonam par ātru. Turklāt muļķīgā vietā mēģināja apdzīt. Būtu pagaidījis nedaudz un beigās būtu pat uzvaru dabūjis, tā uz savu jaunības maksimālismu visu zaudēja.

Var pat teikt, ka Red Bull nedaudz karma atnāca atpakaļ par tiesnešu sprieduma pārsūdzēšanu Hamim un Meršiem par DAS (lai gan tur varētu būt loģisks izskaidrojums, ka vēlējās zināt, vai tas būtu legāli, ja paši ieviestu).

     [+] [-]

, 2020-07-05 18:10, pirms 4 gadiem
50 pakas Alfa Romeo dabūs sodu. Tas ritenis varēja pie apstākļu sakritības nosist kādu

  +1 [+] [-]

, 2020-07-05 18:11, pirms 4 gadiem
Leclers labākais, ar tādu šrotu otrais. Sainzs labs līgums, pāriet uz lēnāku komandu. Albons drīz kļūs par rasistu.

     [+] [-]

, 2020-07-05 18:11, pirms 4 gadiem
Vispār būtu ļoti interesanti, ja FIA atslepenotu patiesību, kas bija ar ferrari dzinējiem, ir teorijas atrodamas, bet tīri tehnisko ļoti interesanti. Jo taisēs un ātrumā tāds liels zaudējums.

  -1 [+] [-]

, 2020-07-05 18:13, pirms 4 gadiem
esprets rakstīja: Hamiltons atstāja pietiekami vietas Albonam, pats viņš grieza priekšā Hamiltonam par ātru. Turklāt muļķīgā vietā mēģināja apdzīt. Būtu pagaidījis nedaudz un beigās būtu pat uzvaru dabūjis, tā uz savu jaunības maksimālismu visu zaudēja.

Var pat teikt, ka Red Bull nedaudz karma atnāca atpakaļ par tiesnešu sprieduma pārsūdzēšanu Hamim un Meršiem par DAS (lai gan tur varētu būt loģisks izskaidrojums, ka vēlējās zināt, vai tas būtu legāli, ja paši ieviestu).
Ja Hamis nebūtu speciāli parāvis stūri pa kreisi, tad Alborns būtu mierīgi aizgājis garām. Tas ļoti labi bija redzams atkārtojumā no Hamja kokpita.

     [+] [-]

, 2020-07-05 18:14, pirms 4 gadiem
VSC vairs nav?

  -3 [+] [-]

, 2020-07-05 18:14, pirms 4 gadiem
ChupaaChubzz rakstīja: Leclers labākais, ar tādu šrotu otrais. Sainzs labs līgums, pāriet uz lēnāku komandu. Albons drīz kļūs par rasistu.
Labākie ir tiesneši, kuri trīs reizes izdzina trasē SC, un ieblieza Hamim 5 sek. sodu. Bez tā Eklēram nekas nebūtu spīdējis.

     [+] [-]

, 2020-07-05 18:15, pirms 4 gadiem
esprets rakstīja: Hamiltons atstāja pietiekami vietas Albonam, pats viņš grieza priekšā Hamiltonam par ātru. Turklāt muļķīgā vietā mēģināja apdzīt. Būtu pagaidījis nedaudz un beigās būtu pat uzvaru dabūjis, tā uz savu jaunības maksimālismu visu zaudēja.

Var pat teikt, ka Red Bull nedaudz karma atnāca atpakaļ par tiesnešu sprieduma pārsūdzēšanu Hamim un Meršiem par DAS (lai gan tur varētu būt loģisks izskaidrojums, ka vēlējās zināt, vai tas būtu legāli, ja paši ieviestu).
Sods bija pelnīts. Albons jau bija labu gabalu priekšā, kad Hamis aizķēra riteni

     [+] [-]

, 2020-07-05 18:15, pirms 4 gadiem
Beidzot kāda neprozējama sacīkste, kur vienīgais zēļ,kad lietus nebija,bet vismaz var just ka f1 formulas plĭst nost
Slēpts komentārs: esprets

  +6 [+] [-]

, 2020-07-05 18:17, pirms 4 gadiem
Fetelam nav ko mocīties - jāmet miers un jādod vieta kādam, kuram ir gan vēlme, gan varēšana.

     [+] [-]

, 2020-07-05 18:18, pirms 4 gadiem
To onboard ko es redzēju, lai gan vienu reizi, neizskatijās ka Hamis specāli iegrieza bet jau līkuma ieejā par dziļu iebrauca un rezultātā aizķēra Albona aizmuguri kurš tobrīd jau bija priekšā. Skaidrs ka sods pienācās.

  -1 [+] [-]

, 2020-07-05 18:19, pirms 4 gadiem
playthegame rakstīja: Sods bija pelnīts. Albons jau bija labu gabalu priekšā, kad Hamis aizķēra riteni
Vieta jau trasē bija Albonam. Lūk, sacīkstes sākumā tajā pašā līkumā, kad viņi bija blakus, Albons speciāli izspieda Hamiltonu, neatstāja vietu, un, ja Hamiltons nebūtu atlaidis gāzi, būtu avārija, un tur reāli Albons nebija atstājis vietu. Par to tad arī sodu vajadzēja dot. Te pat vieta reāli atstāta, bet čalis pats piegrieza priekšā. Nu nevar būt tā, ka, ja tu esi priekšā kaut cm, tad otram uzreiz tevi jālaiž pat tad, ja pats griez virsū. Tās vairs nav sacensības. Atstāt vietu trasē - jā, bet ne vairāk, citādāk tas jau kļūst par baletu uz riteņiem.

  +1 [+] [-]

, 2020-07-05 18:20, pirms 4 gadiem
esprets rakstīja: Jā, Hamiltons tiešām speciāli taisīja sadursmi, kur bija liela iespēja, ka viņš sabojās sev formulu (kurai bija jāizvairās no jebkura asuma dēļ problēmām). Tur speciāli ir jātrenējās, lai spētu viegli pieskarties otrai formulai tā, lai neko nenodarītu. Albons pats grieza priekšā, viņam vēl bija vieta palikusi, pa kurieni braukt.
Varētu padomāt, ka Hamis ir pirmais, kurš tā ir izdarījis.

  -3 [+] [-]

, 2020-07-05 18:22, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Ja Hamis nebūtu speciāli parāvis stūri pa kreisi, tad Alborns būtu mierīgi aizgājis garām. Tas ļoti labi bija redzams atkārtojumā no Hamja kokpita.
Noskaties sadrusmi vēlreiz!
Hamim stūre visu laiku bija pagriezta pa labi, un tikai sadursmes brīdī no trieciena stūri aizrāva pa kreisi, nevis viņš pagrieza.
Un Albons lai paskatās pirmo apli tieša tajā pašā vietā, kurš viņš brutāli izstūma no trases Hamiltonu, brīnums, ka tur nenotika avārija.
Bet citādi gonka kā senos laikos, kad pirmajā posmā daudzi bira nost un par finišēšanu varēja tikt punktos.
Feteļš joprojām savā elementā. Galvenais, lai viņš netraucē Lekleram cīnīties par uzvarām. Bet ļoti labi redzams, ka Ferrari žuļiījās ar motoriem pēdējās 2 sezonas, ja visiem ir +0,5sekundes, tad ar Ferrari motoru ir -0,5sekundes.
Pārsteidza Mercedes vadības stratēģiskā kļūda - tā vietā, lai Botass palaistu garām Hamiltonu un turēos 5 sekunžu robežās, un komandai būtu 1. un 2. vieta, dabūja 1. un 4.vietu, jo Hamiltons varēja pabraut ātrāk, tomēr grūti ir tikt garām komandas biedram, kuram jau pirms gonkas bija visvairāk apļi vadībā Austrijas GP.
p.s. daudzus pēdējos gadus pilots, kurš uzvar pirmo gonku, nav kļuvis par čempionu.

  +1 [+] [-]

, 2020-07-05 18:24, pirms 4 gadiem
Njaaa, interesanta gonka. Daudzi krietni pasmīkņāja, kad Mika Hakinens pateica, ka Botass šogad ir labāks kā jebkad. Redzēs, vēl jau daudz ko braukt, bet nu džekam ar galvu viss kārtībā un bolīds iet.

Leklērs vienkārši satriecoši... 5 apļus pirms beigām atrada sarkanajam šrotam ugunsrobu.

Nesaku, ka Hamiltons tur vainīgs, bet stūri pa kreisi Viņš nepagrieza... Bet nu jo interesantāk!

Norisam tik vajag pateikt, ka ja dos ručkā - būs medaļa

  -1 [+] [-]

, 2020-07-05 18:26, pirms 4 gadiem
esprets rakstīja: Vieta jau trasē bija Albonam. Lūk, sacīkstes sākumā tajā pašā līkumā, kad viņi bija blakus, Albons speciāli izspieda Hamiltonu, neatstāja vietu, un, ja Hamiltons nebūtu atlaidis gāzi, būtu avārija, un tur reāli Albons nebija atstājis vietu. Par to tad arī sodu vajadzēja dot. Te pat vieta reāli atstāta, bet čalis pats piegrieza priekšā. Nu nevar būt tā, ka, ja tu esi priekšā kaut cm, tad otram uzreiz tevi jālaiž pat tad, ja pats griez virsū. Tās vairs nav sacensības. Atstāt vietu trasē - jā, bet ne vairāk, citādāk tas jau kļūst par baletu uz riteņiem.
Vienīgais, kas šai situācijā izbrīna-ka tiesneši saņēmās, un tomēr iedeva Hamim to sodu. Atšķirībā no vakardienas kvalifikācijas.

  +1 [+] [-]

, 2020-07-05 18:28, pirms 4 gadiem
karliss rakstīja: Prieks par Norisu, Hamis atkal nelaiž Albonu uz podestu. Tā sacīkste kā parasti Austrālijā
Šodien bija Austrijā.

  +1 [+] [-]

, 2020-07-05 19:08, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Vienīgais, kas šai situācijā izbrīna-ka tiesneši saņēmās, un tomēr iedeva Hamim to sodu. Atšķirībā no vakardienas kvalifikācijas.
Vai tad par kvalifikāciju neiedeva sodu?

     [+] [-]

, 2020-07-05 19:14, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Vienīgais, kas šai situācijā izbrīna-ka tiesneši saņēmās, un tomēr iedeva Hamim to sodu. Atšķirībā no vakardienas kvalifikācijas.
paskaties gonku vēlreiz!
par vakardienas gājienu kvalenē 3 starta vietu sods un gonku sāka no 5.vietas.
drīzāk papēti, kas bija pilotu tiesnesis - bijušais RedBull sistēmas pilots. RTL teica, ka viņi mēģinās dabūt tokās viņu, lai izskaidro par ko sods.
Jo vienīgais, o es varētu izskaidrot, kur varēja atrast Hamiltonu vainu, bija līkumā tikko sāktā paātrināšanās, tāpēc priekša izslīdēja un mazliet pavirzījās uz trases ārmalu.
Citādi tur bija visi priekšnoteikumi, lai nenotiktu avārija - tika atstāta vieta konkurentam (speciāli RTL uzsvēra, ka Albons pirmajā aplī tajā pašā vietā brutāli izspieda Hamiltonu), pie tam, vieta bija vairāk nekā nepieciešams, līkumā kerbi bija plakani, Albons varēja mizot pa tiem nevis par katru cenu griezt uz trases labo pusi.
p.s. līdzīgas situācijas, kad pat neizskatīja sodu piemērošanu:
webber vs hamilton singapūras GP
https://www.youtube.com/watch?v=oQQ...
hanmilton vs verstapen bahreinas GP
https://www.youtube.com/watch?v=DIm...
pat RTL teica, ka tas ir racing incident, jo albons par ātru sāka atgriezties uz ideālās trajektorijas.

     [+] [-]

, 2020-07-05 19:16, pirms 4 gadiem
playthegame rakstīja: Vai tad par kvalifikāciju neiedeva sodu?
Tikai tad, kad RB iesniedza protestu, un nevis vakar, kad visi gaidīja, ka tiesneši tiks galā ar šo salīdzinoši vienkāršo situāciju.

     [+] [-]

, 2020-07-05 19:27, pirms 4 gadiem
NAMEJS 9999 rakstīja: Tikai tad, kad RB iesniedza protestu, un nevis vakar, kad visi gaidīja, ka tiesneši tiks galā ar šo salīdzinoši vienkāršo situāciju.
Bet iedeva. Kāda starpība, šodien vai vakar?
Situācija esot bijusi tāda, ka pēc vakar pieejamajiem video ierakstiem neesot bijis skaidrs vai Luiss paspēja iebraukt nākamajā zonā pirms dzelteno karogu parādīšanās vai nepaspēja.
Šorīt esot promouteri esot palaiduši publiski video ierakstu no Hamiltona 360 grādu kameras (vakar šis video vēl neesot bijis pieejams), kas pierādīja, ka nepaspēja un līdz ar to tika piešķirts sods.
1 2 58 komentāri