Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Red Bull" atrāda jaunos F1 sacīkšu tērpus un paziņo prezentācijas datumu

Juris Grīns
Juris Grīns

"Red Bull" atrāda jaunos F1 sacīkšu tērpus un paziņo prezentācijas datumu
Makss Verstapens. Foto: Red Bull Racing

Pagājušās F1 pasaules čempionāta sezonas trešā spēcīgākā komanda "Red Bull" jau šonedēļ atrādījusi savu pilotu jaunos kombinezonus, kā arī paziņojusi, ka jauno sacīkšu auto prezentēs vienā dienā ar čempionvienību "Mercedes".

"Red Bull" komandai šis gads atnesis lielas pārmaiņas, jo par Maksa Verstapena komandas biedru kļuvis Pjērs Gaslī, kurš vien pērn aizvadīja savu pirmo sezonu "Formulā 1", savukārt par jauno dzinēju piegādātāju kļuvis autoražotājs "Honda".

Savukārt "Red Bull RB15" formulu, kas tapusi Adriana Ņūvija uzraudzībā, publikai pirmo reizi tiks atrādīta 13. februārī. Šajā dienā, kā zināms, savu jauno F1 mašīnu grasās izrādīt arī "Mercedes", kas Silverstounas trasē aizvadīs privātu filmēšanās dienu, un "Racing Point", kas prezentāciju rīkos Kanādā.

Tikmēr jau pirmdien "Red Bull" izplatīja fotogrāfijas, kurās piloti redzami jaunajos komandas kombinezonos.

Tāpat pirmo reizi jaunajā ietērpā šonedēļ aplūkojams bijušais "Red Bull" braucējs Daniels Rikjardo, kurš no šī gada oficiāli ir "Renault" rūpnīcas pilots.

Šobrīd savu prezentācijas datumu vēl nav paziņojusi tikai "Williams" vienība, bet savu jauno krāsojumu pirmā gatavojas atrādīt "Haas" vienība, un tas notiks jau ceturtdien, 7. februārī.