Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hilkenbergam visdrīzāk nāksies beigt F1 karjeru

Juris Grīns
Juris Grīns

Hilkenbergam visdrīzāk nāksies beigt F1 karjeru
Niko Hilkenbergs. Foto: Facebook.com/NicoHulkenberg.official

Antonio Džovinaci ir pagarinājis līgumu ar "Alfa Romeo" komandu, kas nozīmē, ka Niko Hilkenbergam viņa F1 braucēja karjera, vismaz pagaidām, būs beigusies, raksta britu izdevums "Autosport".

Par Hilkenberga nākotni bažas valda jau kopš brīža, kad "Renault" paziņoja, ka par Daniela Rikjardo komandas biedru 2020. gadā kļūs Estebans Okons. Tika ziņots, ka vācietis pretendē uz vietu "Haas" sastāvā, taču šī komanda līdzās Kevinam Magnusenam tomēr izlēma paturēt sastāvā Romēnu Grožānu. Tā kā viņš netiek pieskaitīts kandidātu lokam uz vietām "Red Bull" un "Williams" komandās, "Alfa Romeo" faktiski bija Hilkenberga vienīgā cerība palikt F1 apritē.

Tomēr Džovinaci ir uzlabojis savu sniegumu 2019. gada sezonas otrās puses posmos, ja salīdzina viņu ar otru pilotu Kimi Raikonenu, kā rezultātā "Alfa Romeo" vadība vakar paziņoja par līguma pagarināšanu.

Hilkenbergs jau noraidījis iespējamo pāriešanu uz citiem augstas klases formulu čempionātiem "IndyCar" un "Formula E", bet tagad tiek ziņots, ka visticamāk sportists varētu pāriet uz Vācijas salonautomobiļu čempionātu (DTM), pievienojoties BMW nometnei. Pilots arī paziņojis, ka viņam DTM seriāls šķiet saistošs, taču tuvāko dienu laikā nekādus paziņojumus gaidīt nevajagot. Hilkenbergs arī nebūšot testpilots vai simulatoru pilots 2020. gada sezonā, taču ir cerības atgriezties "Formulā 1" 2021. gadā.

Izmantotie resursi:
Autosport