Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

''Red Bull'' šefs: "Fetels nav parakstījis līgumu ar "Ferrari""

''Red Bull'' šefs: "Fetels nav parakstījis līgumu ar "Ferrari""
Fernando Alonso un Sebastjans Fetels vēl tik drīz nebūs komandas biedri
Foto: AFP/Scanpix

F1 komandas ''Red Bull'' vadītājs Kristians Horners noliedzis nesen presē izskanējušās runas par to, ka F1 čempions Sebastjans Fetels varētu pāriet uz ''Ferrari'' vienību.

Pēdējās dienas presē izskanēja informācija, ka Fetels 2014. gadā kļūšot par Fernando Alonso komandas biedru ''Ferrari'' vienībā. Arī ''Ferrari'' vadītājs atzina, ka Alonso un Fetels būtu ļoti labs pāris, taču vakar Horners atzina, ka šīs sarunas ir baumas un tām nav nekāda pamata.

''Man bija saruna ar Fetelu. Viņš man skaidri un gaiši atzina, ka nekādas sarunas vai parakstīta līguma ar ''Ferrari'' viņam nav,'' saka Horners. ''Baumas būs vienmēr. Domāju, ka lielākā daļa no mūsu komandas kādā brīdī šogad varēja pāriet uz ''Ferrari'' – vai tas būtu Adrians Ņūvijs, Marks Vēbers, Fetels, vai arī es.''

''Gan Fetels mūsu komandā, gan komanda kopā ar Fetelu jūtas ļoti labi. Viņš kopā ar ''Red Bull'' bijis pēdējos 12 gadus, tāpēc domāju, ka vēl pāris gadus mēs būsim kopā. Man nav nekādu bažu par to, kur Sebastjans brauks 2013. un 2014. gadā. Viņš šeit ir laimīgs. Fetels ar mums kopā ir sasniedzis lieliskus rezultātus un viņš ir mērķtiecīgs sasniegt vēl vairāk,'' nobeidz Horners.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

Jūsuprāt, kas būtu jādara Fetelam?

  • 56

  • 34

  • 10


  -1 [+] [-]

, 2012-07-04 16:09, pirms 12 gadiem
Tātad par 90% ir skaidrs, ka 2014. gadā Fetels būs Ferrari.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja