Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Hamiltons: "Mani nepārsteidz Rosberga lēmums"

Juris Grīns
Juris Grīns

Hamiltons: "Mani nepārsteidz Rosberga lēmums"
Lūiss Hamiltons
Foto: TT NYHETSBYRÅN/Scanpix

Lūiss Hamiltons atzīst, ka jūtas saskumis par Niko Rosberga pēkšņo aiziešanu no F1 pasaules čempionāta, tajā pašā laikā brits atzīst, ka komandas biedra lēmums viņam nav nācis kā pārsteigums.

Jau vēstīts, ka piektdien Rosbergs, kurš nepilnu nedēļu iepriekš izcīnīja savu pirmo F1 titulu, šokēja autosporta pasauli ar paziņojumu par karjeras beigšanu.

"Iespējams, esmu tikai viens no dažiem cilvēkiem, kuriem tas nav pārsteigums, bet tas ir tikai tādēļ, ka pazīstu viņu jau ļoti ilgu laiku," stāsta Hamiltons. "Šī ir pirmā reize autosportā pavadīto 18 gadu laikā, kad viņam izdevies kļūt par F1 čempionu, tāpēc šis ir īstais brīdis, lai beigtu karjeru. Mēs sākām braukt, kad bijām 13 gadus veci un vienmēr esam diskutējuši par to, kā būtu kļūt par čempioniem. Būs ļoti, ļoti savādi, ka nākamgad viņš vairs nebūs komandā."

Savulaik Hamiltons un Rosbergs bija labi draugi, taču pēdējo gadu laikā abu attiecības kļuva saspīlētas, jo "Mercedes" komanda bija dominējošais spēks Formulā 1, un viņi abi vairākas sezonas bija galvenie favorīti uz pirmo vietu čempionātā. Iepriekšējos divus gadus pie titula tika Hamiltons, bet šogad to beidzot paveica arī Rosbergs.

"Šajā čempionātā viņa pietrūks, un es vēlu viņam visu to labāko," spītējot pēdējā laika nesaskaņām ar Rosbergu, atzīst Hamiltons. "Viņam ir ģimene, kam jāvelta uzmanību, viņam ir bērni, bet Formula 1 paņem ļoti daudz laika."

Izmantotie resursi:
World's fastest updating breaking text & video...

     [+] [-]

, 2016-12-04 00:15, pirms 7 gadiem
pēdējais kas aizgāja pēc vienīgā titula izcīnīšanas laikam bija Mansels. Tas gan bija nelaimes putns, vairākas reizes bija tuvu tam, līdz kamēr beigās tomēr sanāca