Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Mihaela Šūmahera dēls uzsāks formulu braucēja karjeru

Juris Grīns
Juris Grīns

Mihaela Šūmahera dēls uzsāks formulu braucēja karjeru
Miks Šūmahers
Foto: stuttgarter-zeitung.de

Septiņkārtējā F1 čempiona Mihaela Šūmahera dēls Miks šosezon 15 gadu vecumā uzsāks karjeru formulu sacīkstēs.

Miks Šūmahers, savā kartinga karjeras laikā izmantojis segvārdu Miks Juniors, 2015. gada sezonā startēs jaunizveidotajā ADAC F4 čempionātā, kas ir bāzēts Vācijā, tika oficiāli apstiprināts šonedēļ.

Jaunais talants pārstāvēs "Van Amersfoort Racing" komandu, kuru pasaulslavenu padarījis Makss Verstapens. 17 gadus vecais holandietis, kurš šogad kļūs par visu laiku jaunāko F1 pilotu, tieši šajā komandā pērn Eiropas F3 čempionātā uzsāka savu sacīkšu braucēja karjeru.

Ja Šūmahera rezultāti būs pietiekami augsti, nākamo trīs līdz piecu gadu laikā arī viņam ir itin reāla iespēja debitēt Formulā 1, uzskata eksperti.

"Van Amersfoort Racing" komandas vadītājs Frics van Amersfūrts uzsver, ka Verstapens patiešām ir palīdzējis atpazīstamības veicināšanā un, iespējams, tieši tādēļ pagājušajā rudenī notikusi tikšanās ar Miku Šūmaheru. Vācijas junioru kartinga vicečempionam tika piedāvāta testu diena simulatorā un trasē, bet pēc tam abas puses vienojušās par kopīgu startēšanu jaunajā ADAC F4 čempionātā.

Šogad ADAC F4 čempionāts notiks pirmo sezonu. Čempionāts risināsies astoņos posmos, ar startu 25. aprīlī un finālu 4. oktobrī. Seši posmi notiks dažādās populārākajās Vācijas sacīkšu trasēs, bet divi izbraukuma posmi risināsies Beļģijā un Austrijā. Katrā posmā gaidāmi trīs finālbraucieni.

Jāpiemin, ka šogad ADAC F4 sacensībās startēs arī jaunais igauņu autosporta talants Ralfs Arons.

Izmantotie resursi:
autosport.com - the authority on Formula One,...

  +2 [+] [-]

, 2015-03-03 17:53, pirms 9 gadiem
Formula tāpat kā pārējie sporta veidi kļūst aizvien jaunāka? Vai vajag?

  +1 [+] [-]

, 2015-03-03 18:32, pirms 9 gadiem
kambodža 03 rakstīja: Formula tāpat kā pārējie sporta veidi kļūst aizvien jaunāka? Vai vajag?
Kā teica kāds gudrs vīrs - Nada Fedja,nada.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-03-03 19:22, pirms 9 gadiem
Kārtējais uzvārda braucējs, būs vai nebūs labs tik un tā brauks F1!

     [+] [-]

, 2015-03-03 19:50, pirms 9 gadiem
Visādi var būt,bet nav dzīvē tik daudz gadījumi,ka dēls pārsit tēva sasniegumus...es te nedomaaju par litrabolu!

  +1 [+] [-]

, 2015-03-03 19:58, pirms 9 gadiem
A kur ir tēva atļauja?
...ka tik nav tā, ka ņem komandā, jo ir potenciāls naudas slaukšanai no Šumaheru bankas kontiem...ka tik beigās nav tā, ka visu komandu tā uztur..

     [+] [-]

, 2015-03-03 20:46, pirms 9 gadiem
dakots rakstīja: A kur ir tēva atļauja?
...ka tik nav tā, ka ņem komandā, jo ir potenciāls naudas slaukšanai no Šumaheru bankas kontiem...ka tik beigās nav tā, ka visu komandu tā uztur..
Šumaheri jau notirgojuši māju un lidmašīnulai varētu apmaksāt Mihaela ārstēšanās izdevumus, tā ka tur jau tiek slaukts pa pilnu programmu

     [+] [-]

, 2015-03-03 20:47, pirms 9 gadiem
fans81 rakstīja: Visādi var būt,bet nav dzīvē tik daudz gadījumi,ka dēls pārsit tēva sasniegumus...es te nedomaaju par litrabolu!
Villinēvs piemēram un Kristiansens, bet otrajam vēl jāpiestrādā lai pārspētu

  -1 [+] [-]

, 2015-03-03 21:23, pirms 9 gadiem
pūce rakstīja: Šumaheri jau notirgojuši māju un lidmašīnulai varētu apmaksāt Mihaela ārstēšanās izdevumus, tā ka tur jau tiek slaukts pa pilnu programmu
Tu esi dauns/-e, ja domā, ka tai tirgošanai bija kāds sakars ar naudas trūkumu.

Visas slavenības tirgo mājas utt. Vnk te dzeltenie sarakstījuši, ka tas saistīts ar izmaksām.

Tāda sūda villa vai limašīna kaut vai lai maksā 10M gabalā. Tā reiz bija Šumim sezonas alga. Un viņš ir sapelnījis miljardu. Tā kā nevajag dzīt tuftu.

     [+] [-]

, 2015-03-03 21:31, pirms 9 gadiem
LA-BOS antifans, šķiet, ka tev pieaugšana vēl priekšā...nevajag sarunu biedrus saukt par dauņiem, tā ir pokemonu pazīme...pat ja esi pilngadīgs

     [+] [-]

, 2015-03-03 22:10, pirms 9 gadiem
dakots rakstīja: LA-BOS antifans, šķiet, ka tev pieaugšana vēl priekšā...nevajag sarunu biedrus saukt par dauņiem, tā ir pokemonu pazīme...pat ja esi pilngadīgs
Nu es varētu arī saukt par muļķi(lai būtu latviskāk), ja tā domā tā, kā viņš uzrakstīja.

Un varbūt vēlies pateikt, ka es kaut ko nepareizu pateicu? Vēl nesen cirkulēja raksti, ka sporta pasaulē ir 3 miljardieri- Taigers un divi Maikli.

MŠ savu naudu nevar iztērēt 10 paaudzēs un vienkārši dzeltenie te ir iepinuši faktu, ka kaut kas tiek pārdots tieši ārstēšanās pēc.

Tagad jau gandrīz laiks būs ārstētājs nevis nauda. Lai iztērē kaut 100 miljonus ārstiem. Tāpat vēl 900 paliek.

     [+] [-]

, 2015-03-03 22:14, pirms 9 gadiem
Schumacher’s earnings peaked at $80 million in 2003, when he won his record sixth World Drivers’ Championship (he won a seventh title the following year). His $40 million salary was the highest in sports at the time and his income doubled when you factored in endorsements, licensing deals and championship bonuses. Schumacher has earned $700 million, by our count, since his Formula One debut in 1991.

Un tas ir 2009. gada raksts. Un es pat esmu kļūdījies, ka 10M villa un 10M lidmašīna ir viņa alga. Kā redzam tad tajā gadā 80M nopelnījis.

     [+] [-]

, 2015-03-03 22:39, pirms 9 gadiem
Nevajag nevienu saukt par muļķi, ja tev nav mērķa kādu apvainot...
Šeit komentāros nav neviena, kurš zinātu lietas visas puses, bet tauta vienkārši blablablāā stilā runā par fanu lietām...un milards ar ir nauda, ko var palaist vējā ...kaut vai parex Latvijas gadījumā

     [+] [-]

, 2015-03-03 22:44, pirms 9 gadiem
dakots rakstīja: Nevajag nevienu saukt par muļķi, ja tev nav mērķa kādu apvainot...
Šeit komentāros nav neviena, kurš zinātu lietas visas puses, bet tauta vienkārši blablablāā stilā runā par fanu lietām...un milards ar ir nauda, ko var palaist vējā ...kaut vai parex Latvijas gadījumā
Normāliem sporcmeniem ir arī normāli 20% vīriņi, kas neļauj to naudu pūdelēt. Ja prātā nav pats padevies un grib sapirkt 20 villas, kurām mēneša maksas tādas, ka sevi iedzen bankrotā, tad tā nu ir to pašu sportistu, aktieru problēmas.

Nezinu gan, kas bija Taisonam, ka par nabagu atstāja....