Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Itālijas prese izplata attēlu ar jauno "Ferrari" F1 modeli

Juris Grīns
Juris Grīns

Itālijas prese izplata attēlu ar jauno "Ferrari" F1 modeli
Iespējamais "Ferrari" jaunā modeļa dizains. Foto: La Gazzetta dello Sport

Itālijas laikraksts "La Gazzetta dello Sport" publicējis attēlu ar F1 komandas "Ferrari" jaunā sacīkšu auto spēkrata dizainu, apgalvojot, ka tieši tā izskatīsies Šarla Leklēra un Sebastiana Fetela mašīnas gaidāmajā sezonā.

Jauno sacīkšu spēkratu, kamēr tas atrodas attīstības stadijā, "Ferrari" nodēvējusi par "Project 671", reizē cerot, ka ar to izdosies gūt lielākus panākumus nekā pagājušā gada modeli SF90, kas gan nebija neveiksmīgs un atnesa vairākas uzvaras, sevišķi progresējot sezonas otrajā pusē. Neskatoties uz daudzajām plānotajām pārmaiņām, jaunais auto nebūs veidots no nulles un drīzāk tomēr būs iepriekšējā modeļa evolūcija.

"La Gazzetta dello Sport" publikācijā teikts, ka "Ferrari" šogad izmantos pavisam atšķirīgus antispārnus, kā arī hidraulisko amortizatoru sistēmu - risinājumu, kas, cik zināms, F1 noteikumos tikšot aizliegts sākot ar 2021. gadu. Jau iepriekš komandas boss Matija Binoto izteicies, ka šoziem tiekot meklēti dažādi veidi, kā uzlabot mašīnas piespiedējspēka līmeni, kas bijis viens no "Ferrari" lielākajiem trūkumiem 2019. gada sacīkstēs.

Oficiālā prezentācija "Ferrari" jaunajam modelim paredzēta 11. februārī, vairāk nekā nedēļu pirms testu sākšanās. Iemesls šāda datuma izvēlei esot fakts, ka komanda starpsezonā vairāk nekā citkārt veic testus uz stenda.

Izmantotie resursi:
Formula1.it - F1 Web Magazine -