Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

F1 līdzjutējs Vjetnamā riskē, lai nofilmētu jauno trasi (+video)

Juris Grīns
Juris Grīns

Kāds vjetnamiešu "Formula 1" līdzjutējs riskējis ar sodu, iespējams, pat cietumu, cenšoties nofilmēt jauno Hanojas sacīkšu trasi, kas šobrīd vēl atrodas celtniecības stadijā.

Ierodoties pie trases, viņš tika brīdināts neuzņemt attēlus vai video, taču nepiekāpās, aizgāja nostāk un palaida virs trases savu dronu, ko uzlidināja iespējami augstāk, lai tas netiktu atklāts.

"Pirmo reizi lidināju savu dronu netālu no trases un mani ievēroja bariņš strādnieku, kuri sāka bļaut uz manis un pieprasīja, lai nekavējoties pārstāju to darīt, jo arī citi varētu sekot šim piemēram, un tas neesot labi," skaidro video autors. "Tomēr centos iegūt vismaz dažus kadrus, pagāju nostāk un uzlidināju to pavisam augstu, lai to nevarētu redzēt, tāpēc nav tuvplāna uzņēmumu."

Neskatoties uz piesardzību, F1 fana izdarības tomēr tika pamanītas un ieradās pat policija.

"Viņi tomēr mani ieraudzīja, devās pie manis, un arī pāris policisti bija klāt, sakot, ka, ja es nedošos prom, un viņi atkal mani ieraudzīs, man būs jādodas uz cietumu," saka neatlaidīgais līdzjutējs.

Vjetnamas "Grand Prix" izcīņa pirmo reizi norisināsies šī gada 5. aprīlī Hanojas ielās un būs F1 pasaules čempionāta trešais posms.