Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Helmuts Marko: "Mani komentāri tika izrauti no konteksta"

Juris Grīns
Juris Grīns

Helmuts Marko: "Mani komentāri tika izrauti no konteksta"
Helmuts Marko. Foto: Red Bull Racing

"Red Bull Racing" padomnieks Helmuts Marko atzinis, ka viņš nekad nav vēlējies aplipināt visus F1 komandas sportistus ar koronavīrusu, kā tika ziņots iepriekš, un teiktais vienkārši esot izrauts no konteksta.

Marko viedoklis nereti ir skandalozs, bet pirms neilga laika pasaules medijus aplidoja citāti no Austrijas televīzijas šova "Sport am Sonntag", kuros viņš it kā apgalvojis, ka būtu bijis labi ar "Covid-19" aplipināt visus "Red Bull" un "Alpha Tauri" komandu braucējus, kā arī attīstības programmas pilotus, jo to organismi esot spēcīgi un slimība ātri un bez riska tiktu izslimota. Tagad viņš atzīst, ka tā nebūt nav domājis.

"Saprotams, ka tā nav taisnība," viņš skaidro Vācijas izdevumam "Auto Bild". "Nebija runa par nodomu kādu tīšuprāt inficēt. Tas tika saprasts nepareizi un arī intervija tika saīsināta."

76 gadus vecais Marko, ar kura palīdzību "Formulā 1" ienācis ne viens vien jaunais talants, atzīst, ka Austrijā par vīrusa izplatību esot sacelta liela brēka, tādēļ šāda skandaloza ziņa nav nekāds pārsteigums.

"Austrijas medijus ir pilnībā pārpludinājušas ziņas par koronavīrusu," viņš saka. "Lai tā būtu televīzija, radio vai laikraksti, visur tiek runāts tikai par vīrusu. Vairs aktuāls nav pat aiz robežām labi zināmais austriešu humors. Katrā ziņā, gribu teikt, ka savus bērnus brīvprātīgi uz karu es nesūtītu. Protams, ir jāuzmanās, un šī pandēmija jāmēģina dabūt zem kontroles cik ātri vien iespējams, bet, lūdzu, dariet visu ar mēra sajūtu."

Izmantotie resursi:
Latest UK and World News, Sport and Comment |...