Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

"Haas" vadība spriež par F1 komandas likvidēšanu

Juris Grīns
Juris Grīns

"Haas" vadība spriež par F1 komandas likvidēšanu
Foto: Haas F1 Team

Franču autosportists Romēns Grožāns pieļauj, ka viņa pārstāvētā sacīkšu komanda "Haas" pēc 2020. gada sezonas pametīs "Formulu 1".

Komandas īpašnieks Džīns Hāss un tās vadītājs Ginters Steiners šobrīd spriež par to, vai turpināt komandas pastāvēšanu nākotnē, un tas netiek slēpts arī no pārējiem.

"Tā ir iespējamība, kas jāuztver nopietni," intervijā franču televīzijas kanālam "Canal+" atzinis Grožāns. "Vēstījums ir diezgan skaidrs. Nav nekā sliktāka par to, ja esi pārliecināts par komandas palikšanu čempionātā, bet tad tā pēkšņi tiek slēgta. Gan mehāniķi, gan citi darbinieki šobrīd nevar saprast, kas notiks."

Sportists gan cer, ka pat gadījumā, ja "Haas" komanda savu pastāvēšanu beigs, tā turpinās startēt F1 pasaules čempionātā jau ar citiem īpašniekiem.

"Ja Džīns nolems neturpināt savas sacīkšu komandas pastāvēšanu, es ceru, ka kāds cits to pārņems, jo šeit strādā grupa ar cilvēkiem, kas zina, kas ir jādara, lai esošais modelis darbotos," atzīst Grožāns.

Tāpat kā daudzi citi visā pasaulē, arī Grožāns šajās dienās ir izolējies no sabiedrības un ar savu ģimeni dzīvo Šveicē. Viņš joko, ka pašlaik drīzāk ir skolotājs, nevis sportists.

Runājot par šī gada sezonu, viņš sacīja: "Tagad mums jānogaida. Redzam, ka posmi viens pēc otra tiek atcelti, un es varu iztēloties, ka sešu mēnešu ietvaros mums varētu būt jāaizvada 18 sacīkstes. Tas būtu diezgan ekstrēmi, taču pagaidām mums jārūpējas vienam par otru un jāuztver notiekošais nopietni."

Izmantotie resursi:
grandpx.news