Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Fetels vēl joprojām tic savām iespējām izcīnīt F-1 čempiontitulu

Rolands Eliņš

Fetels vēl joprojām tic savām iespējām izcīnīt F-1 čempiontitulu
Sebastjans Fetels
Foto: Scuderia Ferrari

LETA--AFP. Vācu pilots Sebastjans Fetels no "Ferrari" komandas joprojām tic savām iespējām izcīnīt šīs sezonas Pirmās formulas (F-1) pasaules čempiona titulu.

Svētdien F-1 sezonas 16.posmā Krievijā uzvaru izcīnīja pašreizējais pasaules čempions un kopvērtējuma līderis Lūiss Hamiltons no Lielbritānijas, kuru gan sacensību noslēgumā pēc "Mercedes" vienības pavēles garām palaida komandas biedrs, soms Valteri Botass.

Savukārt Fetels bija spiests samierināties ar trešo vietu.

"Protams, situācija nekļūst vieglāka, ja punktu atpalicība kļūst lielāka," pēc svētdienas posma sacīja Fetels. "Tomēr es vēl joprojām ticu mūsu iespējām. Šobrīd mūsu izredzes nav kļuvušas lielākas, tomēr nekad nevar zināt, kas notiks nākotnē."

"Atliek kādam reizi - ideālā gadījumā divreiz - nefinišēt, kad visa situācija jau ir apgriezusies otrādi. Es to nenovēlu Lūisam, tomēr nekad nevari paredzēt nākotni, tāpēc mums ir jābūt modriem un jābūt virsotnē, kas mums pilnībā neizdevās šoreiz," pauda Fetels.

Piecus posmu līdz sezonas beigām līdera Hamiltona atstatums pār tuvāko sekotāju Fetelu ir 50 punkti, kas ir divu uzvaru tiesa.

"Tagad viss vairs nav tikai mūsu rokās. Ir jānotiek nedaudz kaut kam negaidītam, lai situācija mainītos, un mums jābūt tam gataviem," kaujinieciski noskaņots joprojām ir Fetels.

Fetels par F-1 čempionu kļuva laikā no 2010. līdz 2013.gadam, bet pēc tam iestājās "Mercedes" komandas dominance.

Izmantotie resursi:
LETA