Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Verstapena fans dzērumā mēģina konfliktēt ar Raikonenu

Verstapena fans dzērumā mēģina konfliktēt ar Raikonenu
Foto: Twitter.com/Kimi7iceman

"Formula 1" zvaigzne Kimi Raikonens šonedēļ Spā-Frankošamps trasē notiekošajā pasaules čempionāta posmā padokā sastapies ar kādu piedzērušos līdzjutēju, kurš slaveno sportistu mēģinājis izaicināt uz konfliktu.

Raikonens atradies padoka centrālajā daļā, kur savas motormājas izvietojušas visas F1 komandas, kad pie viņa pienācis kāds līdzjutējs, kurš bijis alkohola reibumā un nēsājis oranžu Maksa Verstapena atbalstītāju cepuri. Liecinieki apgalvo, ka dzērušais cilvēks sācis vicināt rokas Raikonena virzienā un kliegt ar paceltu balsi, kamēr 2007. gada F1 čempions viņu viegli pagrūdis malā.

Pēc notikušā Raikonens ātri pametis notikuma vietu.

"Viņš bija iedzēris," intervijā "Ziggo Sport" sacīja Raikonens. "Viņš manā priekšā sāka plātīties ar rokām un sāka aiztikt manas saulesbrilles. Es nodomāju, ko gan pie velna viņš dara? Es tā arī nesapratu."

Lai gan vēl ceturtdien bija šaubas par Raikonena dalību Beļģijas posmā, jo sportists bija sastiepis kājas muskuli, soms tomēr izies uz starta un ar "Alfa Romeo" formulu startēs no augstās sestās pozīcijas.

Izmantotie resursi:
ESPN: Serving sports fans. Anytime. Anywhere.


, 2019-09-01 18:24, pirms 5 gadiem
Un šodien starta sadursme ar pašu Verstapenu
, 2019-09-02 08:44, pirms 5 gadiem
nav_svarigi_1772803346170675 rakstīja: Un šodien starta sadursme ar pašu Verstapenu
Atriebās
, 2019-09-03 19:08, pirms 5 gadiem
Lieliski, ka kādam pilotam ir sava fanu armija, kas braukā pa posmiem sava pilota atbalstīšanai, taču skumji, ja šie fani gavilē un svin citu pilotu neveiksmi. Piemēram lietainajā Vācijas GP Leklēram izstājos no līderpozīcijas oranžā fanu armija burtiski svinēja
Toto Volfs un Kristians Horners. Foto: Motorsport.com

Cik spējuši nopelnīt F1 komandu vadītāji?

F1 čempionāts ir bagāto cilvēku sports, šeit ļoti daudz nopelna ne vien sportisti, bet arī dažādi vadošie darbinieki. Izteikti līderi starp tiem ir komandu vadītāji, bet īpaši ar savu uzkrāto bagātību izceļas divi - Toto Volfs un Kristians Horners, kuri trases malā pēdējos gados bijuši sīvākie sāncenši.
Karloss Sainss. Foto: Motorsport.com

Itālijas mediji: Sainss startēs "Mercedes" komandā

Itālijas vadošos preses izdevumus aplidojusi informācija, ka "Mercedes" komanda jau pieņēmusi lēmumu uz 2025. gada "Formula 1" sezonu nolīgt Karlosu Saincu. Par to, ka šobrīd notiek padziļinātas sarunas, jau vēsta arī Eiropas mediji.
Airtons Senna 1984. gada Monako GP lietus sacensībās. Foto: Motorsport.com

86 gadu vecumā miris F1 komandas "Toleman" dibinātājs

No šīs pasaules 86 gadu vecumā šķīries Teds Tolemans, kura izveidotā "Tolaman" sacīkšu komanda startēja F1 pasaules čempionātā pagājušā gadsimta astoņdesmitajos gados.