Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:129, Did:0, useCase: 3

Prognozē Sainsa kļūšanu par Fetela aizstājēju "Ferrari" komandā

Juris Grīns
Juris Grīns

Prognozē Sainsa kļūšanu par Fetela aizstājēju "Ferrari" komandā
Karloss Sainss. Foto: Facebook.com/Carlossainz55

Karloss Sainss ir viens no spēcīgākajiem kandidātiem uz vietu "Ferrari" komandā, ja tā nepagarinās līgumu ar Sebastianu Fetelu, uzskata bijušais autosportists un tagadējais F1 notikumu eksperts Martins Brandls.

25 gadus vecais Sainss pērn aizvadīja pirmo sezonu "McLaren" komandā, regulāri guva punktus, vienreiz arī kāpa uz pjedestāla, bet kopvērtējumā sasniedza cienījamo sesto vietu - priekšā bija tikai izteikti spēcīgāko trīs vienību sportisti. Savukārt 2020. gada izskaņā kontrakts ar "McLaren" viņam beigsies un jau šobrīd baumo, ka Sainss varētu kļūt par "Ferrari" pilotu.

"Ja viņam līguma termiņš beidzas, tas varētu notikt," intervijā laikrakstam "Daily Express" sacīja Brandls, kurš pats savulaik startēja "McLaren" komandā. "Es vienmēr esmu aizstāvējis Karlosa talantu, arī tad, kad "McLaren" vēl nebija droši, vai pieņemt viņu sastāvā. Manuprāt, viņam ir sava tēva, divkārtējā pasaules rallija čempiona, uzvarētāja mentalitāte."

Jautāts par to, kurš vēl varētu pretendēt uz Fetela vietu, Brandls atzīst, ka tas ir Daniels Rikjardo, par kura iespējamo aiziešanu no "Renault" spekulācijas klīst jau kādu laiku. Tomēr reizē viņš uzskata, ka Sainss ir spēcīgāks kandidāts.

"Es domāju, ka snieguma ziņā Sainss bija tuvu Maksam Verstapenam, kad abi startēja "Toro Rosso" komandā, bet toreiz bija iesaistīta liela politika," viņš saka.

Pats Sainss šīs spekulācijas komentē šādi: "Protams, ir jauki dzirdēt, ka cilvēki Itālijā runā par mani un manu iespējamo pāriešanu uz "Ferrari". Es to redzu vienīgi kā komplimentu. Tomēr šobrīd es, protams, esmu lielākoties koncentrējies darbam "McLaren" komandā."

Izmantotie resursi:
Grand Prix 247 | Formula 1 | F1 News &...

     [+] [-]

, 2020-04-01 12:59, pirms 4 gadiem
Nebūtu nekāds pārsteigums. Runā, ka Ferrari Fetelam ir piedāvājusi jauno līgumu ar krietni samazinātu atalgojumu, ko Sebs ir noraidījis.

     [+] [-]

, 2020-04-01 13:35, pirms 4 gadiem
Uzskatu, ka Sebs pēc šīs sezonas aizies ne tikai no Ferrari, bet arī no F1 kopumā.

Saincs ir interesants variants. Man viņš labāk patiktu par Riku.

     [+] [-]

, 2020-04-01 14:11, pirms 4 gadiem
Varētu saprast Sebu, par mazākām naudām var arī pa peletona vidu braukāt kā Kimi un bez visa Ferrari cirka apkārt izbaudīt dzīvi vairāk. Es jau gribētu redzēt Rikiju Ferrari, bet Saincs arī ļoti labs variants.