Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1507, Did:0, useCase: 3

9. un 10. jūlijā Biķerniekos notiks drifta un dragreisa sacensības

9. un 10. jūlijā Biķerniekos notiks drifta un dragreisa sacensības
Gatis Lapāns

Vasaras karstākais auto un moto sporta pasākums notiks 9. un 10. jūlijā Biķernieku Kompleksajā sporta bāzē, kur vienlaicīgi risināsies četri azartiski un ugunīgi pasākumi. 9. jūlijā ar Discomania.lv atbalstu Biķerniekos notiks ''Latvijas Dragreisa Čempionāta 3. posms” un sezonas vienīgais moto dragreiss ''Moto Dragrace Cup 2011”, bet 10. jūlijā – ''Latvijas PRO Drifta Čempionāta 2. posms” un ''AD Part Drifta Kausa 2. posms”. Skatītājiem šī ir vienreizēja iespēja divas dienas baudīt ātrumu, dūmus un krāšņus šovus, turklāt, pērkot biļeti uz dragreisu, driftu iespējams apmeklēt tikai par vienu latu!

9. jūlijā trases teritorijā notiks jaunu ātruma rekordu uzstādīšanas mēģinājumi, kā arī vienīgo reizi sezonā risināsies moto dragreisa sacensības. Notiks arī Rubbers.lv trakā riepu kūpināšana, kur uzvarētājus ar savām ovācijām nosaka paši skatītāji, Latvijas drifta čempionāta ''iesildīšanas pasākumi” un deju šovs no ''Deadly Delicious”!

Dragreisa čempioni tiks pie daudzām vērtīgām balvām, turklāt dragreisa PRO klašu braucējus gaida arī naudas prēmijas, ko sarūpējusi LAF Dragreisa darba grupa. Dalībnieki auto un moto dragreisa sacensībām var pieteikties portālā Forsāža (http://www.forsaza.lv/pages/ViewEvent/l14).

Savukārt, 10. jūlijā trases teritorijā tiks kūpināts ne pa jokam – PRO Čempionāta ieskaitē un Latvijas Drifta kausa ieskaitē, kur ir 2 klases - street un Proam, sacensībās par punktiem cīnīsies paši bezbailīgākie un atraktīvākie Baltijas drifta meistari!

Organizatori sola arī mazu pārsteigumu ar trasi, tātad informācija vēl sekos, bet tieši 10. jūlijā vienā trasē varēs redzēs 2 dažādas trases konfigurācijas, vismaz 130 kvalifikācijas braucienu, un trīs dažādu tandēmu braucienu finālus, tātad vēl vairāk dūmu, vēl vairāk tandēmu un vēl vairāk spriedzes.

Biļetes jau tagad variet iegādāties ''Biļešu servisa” tirdzniecības vietās, DUS ''Statoil”, kā arī bilesuserviss.lv. Biļetes cena iepriekšpārdošanā uz abām pasākuma dienām LVL 6,00, bērniem līdz 10 gadu vecumam ieeja bez maksas, bet no 11 līdz 15 gadiem (uzrādot skolnieka apliecību) – LVL 3,00. Arī pasākuma norises laikā būs iespēja iegādāties divu dienu biļeti par Ls 6,00, bet vienai dienai biļetes cena būs LVL 5,00, kuru varēs iegādāties uz vietas katra pasākuma laikā.

Informāciju sagatavoja:
Eline HGK
eline@hgk.lv