Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Ūdens motosportists Egle – Eiropas čempions jauniešiem

Ūdens motosportists Egle – Eiropas čempions jauniešiem
Ivo Egle
Foto: LŪMSF preses dienests

Ivo Egle ("Nord Ost", Alūksne) Lielbritānijā ir izcīnījis Eiropas čempionāta zelta medaļu JT250 laivu klasē jauniešiem.

Lielbritānijā notikušajā Eiropas čempionātā jauniešiem JT250 pārliecinošu uzvaru guvis Ivo Egle no Alūksnes. Otrajā vietā atstājot Hannus Haugasmagi no Igaunijas un trešajā - mājinieku Benu Morsu. Ivo uzvarēja visos braucienos un neatstāja nekādas cerības uz uzvaru saviem konkurentiem.

„Šis ir fantastiski veiksmīgs gads mūsu jaunajiem sportistiem. Panākums ir kārtējais apliecinājums pareizai sporta veida attīstības programmai, kura aizsākās jau vairāk nekā pirms 10 gadiem”, ar gandarījumu saka Latvijas Ūdens motosporta federācijas valdes priekšsēdētājs Modris Kalnciems.

„Vēlos izteikt dziļu pateicību Ivo Egles vecākiem, treneriem, komandai un visiem atbalstītājiem, ka šogad bija iespēja veikt tik ļoti garo ceļu līdz Lielbritānijai un izcīnīt tik nozīmīgo uzvaru Latvijas sportam,” piebilst Kalnciems.

Atgādinām, ka sezonas sākumā pasaules čempiona titulu jauniešiem izcīnīja vēl viens Latvijas pilots Toms Smilškalns. Latvijas jaunie sportisti ir izcīnījuši abus augstākos iespējamos titulus šajā 2009.gada sezonā, kas notiek pirmo reizi Latvijas ūdens motosporta vēsturē.

Informāciju sagatavoja:
LŪMSF preses dienests


, 2009-08-31 13:24, pirms 15 gadiem
Apsveicu, alūksniešus, lai veicas. Sveicieni, Raitim ar Mudīti, kas izlolojuši čempionu un tā turpināt. (Pasaules čempi, jau arī vinnēja Ivo, bet pateicoties "labvēļiem" saņēma diskābeli.)
Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.
Foto: Ivo Perševics / Robyworks
16

Sesks/Francis ar augstākā līmeņa Rally1 automašīnu startēs divos WRC posmos

Rallija pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis ar ''M-Sport Ford'' un ''WRC Promoter GMBH'' atbalstu šosezon debitēs Pasaules rallija čempionātā (FIA WRC) un startēs divos secīgos WRC posmos – Polijā un Latvijā.
Mārtiņš Sesks. Foto: Martins Sesks Rally

Sesks dalīsies ar ilgi gaidītiem un iepriekš tikai sapņos iztēlotiem jaunumiem

Aicinām Jūs pievienoties rallija pilota Mārtiņa Seska un viņa stūrmaņa Renāra Franča paziņojumam pirmdien, 22.04. plkst. 12:00, kas izskanēs īpašā interneta tiešraidē “Martins Sesks Rallying” Facebook kanālā - https://ej.uz/TiesraideMartinsSesks .Dalīsimies ar ilgi gaidītiem un iepriekš tikai sapņos iztēlotiem jaunumiem. Šis paziņojums ir patiesi nozīmīgs pagrieziena punkts Mārtiņa un Renāra autosporta karjerā - latviešu ekipāža startēs WRC Rally1 rūpnīcas komandā.