Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Latvieši 7.vietā kvalifikācijā 24 stundu sacensībās Portugālē

Latvieši 7.vietā kvalifikācijā 24 stundu sacensībās Portugālē
Iveta Kaminska

30. novembrī sacensību “24 Horas TT Vodafone” kvalifikācijas braucienos, kas notika Portugālē, Fronteira pilsētas apkārtnē izveidotajā 17 kilometrus garajā trasē, ventspilnieku ekipāža Igors Skoks/ Rūdolfs Skoks/ Arvis Piķis (nr.21), braucot ar automobili Mitsubishi Pajero, uzrādīja septīto ātrāko laiku 82 ekipāžu konkurencē.

Starts sacīkstēm “24 Horas TT Vodafone” tiks dots sestdien, 1. decembrī plkst. 13:00 (pēc Latvijas laika plkst. 15:00) un latviešu ekipāža to sāks no trešās rindas. Finišs paredzēts pēc 24 stundām svētdien, 2. decembrī plkst. 13:00. Rezultātiem līdzi var sekot A Prova

Šīs sacensības Portugālē tiek organizētas 15 reizi. Latvijas sportistiem tas ir jau astotais starts, kur augstākie sasniegumi ir iegūtā otrā vieta 2005. gadā un trešā vieta 2008. gadā, kuras izcīnīja ekipāža Andris Dambis/ Igors Skoks/ Māris Saukāns, braucot ar automašīnu OSCar un OSCar 24.

Piezīme: 24 stundu sacensības ir komandas cīņa, kur pēc brīvi izvēlētas taktikas, katra ekipāža maina pilotu trasē, pie noteikuma, ka katrs drīkst braukt nepārtraukti ne ilgāk kā trīs stundas un ne vairāk kā 12 stundas visā sacīkstē.

Informāciju sagatavoja:
Iveta Kaminska, komandas “Skoks & Piķi” preses sekretāre


Andžejs Ļebedevs. Foto: no Andžeja Ļebedeva arhīva

Andžejs Ļebedevs: "Gribu pierādīt, ka neesmu GP seriālā nejauši"

Jau pavisam drīz - 27. aprīlī - startēs 2024. gada spīdveja "Grand Prix" seriāls jeb individuālais pasaules čempionāts. Pirmo reizi vēsturē starp tā pamatdalībniekiem būs Latvijas spīdvejists - daugavpilietis Andžejs Ļebedevs. 2017. gada Eiropas čempions sekmīgi sāka jauno sezonu un cer sekmīgi sākt arī GP seriālu Horvātijā.
Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.
Foto: Ivo Perševics / Robyworks
16

Sesks/Francis ar augstākā līmeņa Rally1 automašīnu startēs divos WRC posmos

Rallija pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis ar ''M-Sport Ford'' un ''WRC Promoter GMBH'' atbalstu šosezon debitēs Pasaules rallija čempionātā (FIA WRC) un startēs divos secīgos WRC posmos – Polijā un Latvijā.