Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Jau sestdien Raganas katlā "Betsafe NEZ Drift Riga"

Andrejs Siliņš

Jau sestdien Raganas katlā "Betsafe NEZ Drift Riga"
Foto: driftlatvia.com

Vasaras oficiālais noslēgums ir klāt un beidzot drifteri sacentīsies aizraujošākajā Biķernieku trases daļā – “Raganas katlā”, kas ir visas sezonas gaidīts notikums gan skatītājiem, gan pašiem braucējiem. Jau sestdien, 31.augustā, “Raganas katlā” uz starta izies vairāk kā 62 Pro un Proam klases sportisti.

Brīvdienās Biķerniekos notiks arī Ziemeļeiropas zonas Pro drifta čempionāta 3.posms, Latvijas un Igaunijas drifta čempionāta 4.posms un “Betsafe Latvijas drifta kausa” proam klases 6.posms.

“Raganas katlā” cīņas būs īpaši sīvas, jo gan Proam klasē , gan Pro klasē rezultāti ir ļoti sīvi. Pro klasei šis būs tikai 4. posms ,un latviešu braucējiem tas ir īpaši svarīgs uzdevums - atgriezties pirmajā trijniekā, jo pašlaik apvienotajā Igaunijas un Latvijas čempionātā pirmās 8 vietas pieder igauņiem. “NEZ” čempionātā šis ir noslēdzošais posms, pašlaik vadībā ir 3 igauņu sportisti, kuriem seko somu sportists, bet 5.vietā ir Latvijas Pro braucējs Edmunds Bērziņš. Ziemeļeiropas zonas drifta čempionu mēs uzzināsim tieši raganas katlā, jo arī šeit rezultāti ir ļoti cieši.

Proam klasē ir vēl aizraujošāka situācija, pašlaik, pēc 2 posmiem, līdz sezonas beigām pirmajiem 9/10 dalībniekiem vēl ir lieliska iespēja cīnīties par gada pjedestālu, kur noteikti korekcijas ieviesīs “Raganas katla” sacensībās, un vēl sezonas noslēgumā mēs līdz vakara apbalvošanai īsti nezināsim , kurš tad būs 2019. drifta sezonas gada uzvarētājs. Cīņu par punktiem vēl intensīvāku padarīs lietuviešu un igauņu sportistu dalība raganas katla sacensībās, kuriem šī konfigurācija ir kļuvusi par vienu no favorīt trasēm, un viņi ieradīsies Rīgā uz sacensībām, pat ja oficiālie valstu posmi šoreiz netiek aizvadīti.

PRO KLASE

SportistsValsts
Janis JurkaLATVIA
Allan LättESTONIA
Anders HaySWEDEN
Andri RaudvaESTONIA
Ao VaidaESTONIA
Arti KannistoESTONIA
Artūrs MiškinisLATVIA
Arūnas ČernevičiusLITHUANIA
Donatas MacpreikšasLITHUANIA
Edmunds BērziņšLATVIA
Elias BroströmSWEDEN
Ēriks UlassLATVIA
Fredrik WestringSWEDEN
GEDIMINAS IVANAUSKASLITHUANIA
Henri HaanpääFINLAND
Henri KivimägiESTONIA
Ingus JēkabsonsLATVIA
Ivo CīrulisLATVIA
Kestutis KelpsaLITHUANIA
Kevin PesurESTONIA
Kristians BurkovsLATVIA
Kristjan SalmreESTONIA
Lauri HeinonenFINLAND
Margus KaljaESTONIA
Marius AndruseviciusNORWAY
Marko MägiESTONIA
Mihkel Norman TultsESTONIA
Oliver RandaluESTONIA
Raitis MaurānsLATVIA
Randar KajoESTONIA
Rinalds RižovsLATVIA
Simas KvietkauskasLITHUANIA

PROAM KLASE

SportistsValsts
Aleksandrs MurajsLATVIA
Allar AasmaaESTONIA
Andris LipartsLATVIA
Andrius SurplysLITHUANIA
Anrijs LutersLATVIA
Artūrs BondarsLATVIA
Arūnas PaulavičiusLITHUANIA
Aurimas JaneikaLITHUANIA
Darius TureviciusLITHUANIA
Deimante RadzeviciuteLITHUANIA
Edgars JencsLATVIA
Edvards ŽodziņšLATVIA
Elvijs EihvaldsLATVIA
Hans Christian KullESTONIA
Māris HartmanisLATVIA
Michael ReiljanESTONIA
Nikolass BertansLATVIA
Raivis AlkšārsLATVIA
Reigo ProosESTONIA
Reinis RabācisLATVIA
Roberts BāriņšLATVIA
Rolands BērziņšLATVIA
Rudolfs SalmanisLATVIA
Saimon KöstESTONIA
Sander SaarESTONIA
Simonas VilčinskasLITHUANIA
Vitalijus ReteniaLITHUANIA

Īpaši jāuzsver tas, ka abās sacensību dienās būs atvērtie dalībnieku parks, kas nozīmē, ka bez papildus samaksas būs iespējams gan tuvumā aplūkot drifta spēkratus, gan arī tikties ar labākajiem “NEZ” drifteriem.

Vairāk informāciju par sacensībām, ieejām, stāvvietām , dienaskārtībām, biļešu cenām un visus iespējami interesējošos jautājumus vari noskaidrot apmeklējot driftlatvia.com - SĀKUMS vai nezdriftriga - Sākums/First page