Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Rosi tiek pie pārliecinošas uzvaras "IndyCar" posmā

Juris Miņins
Juris Miņins

Rosi tiek pie pārliecinošas uzvaras "IndyCar" posmā
Aleksandrs Rosi
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu pilots Aleksandrs Rosi aizvadīja lieliskas sacīkstes, startēja no pirmās vietas un finišu, ar gana lielu pārsvaru pār sekotājiem, arī sasniedza pirmais, izcīnot uzvaru "Honda Indy 200 at Mid-Ohio" posmā.

Aizvadītajā nedēļas nogalē "IndyCar" sacīkšu seriāls bija ieradies Ohaio štata Leksingtonas pilsētā, lai aizvadītu 13. posmu. Jāsaka, ka Aleksandram Rosi šis velna ducis bija ļoti veiksmīgs. Uzvarējis kvalifikācijā viņš sacīkstes vadībā atradās vairāk kā divas trešdaļas laika, t.i., 66 no 90 apļiem, un, izvēloties divu pitstopu stratēģiju pārliecinoši finišēja pirmajā vietā.

Nepilnas 13 sekundes vēlāk finiša līniju sasniedza kanādiešu debitants Roberts Vikenss, kurš gan tik tuvu līderim bija tikai tāpēc, ka Rosi otro reizi devās pie mehāniķiem, jo pirms tam viņam bija 23 sekunžu pārsvars.

Trešajā vietā sacīkstes, kurās nebija nekādu lielu incidentu un ne reizi netika izkārti dzeltenie karogi, finišēja Vils Pauerss.

Jāpiebilst, ka pēc šī posma ir notikušas, lai arī ne būtiskas, tomēr svarīgas izmaiņas pilotu kopvērtējumā. Lai arī Skots Diksons, kurš "Mid-Ohio" posmā palika piektais, vēl aizvien ieņem pirmo vietu, Aleksandrs Rosi nu ir ierindojies otrajā, par 46 punktiem atpaliekot no līdera, taču par 14 punktiem esot priekšā trešajā pozīcijā esošajam Džozefam Ņūgārdenam, kas vakar finišēja ceturtais.

Vēl 2018. gada "IndyCar" sacīkšu seriāla kalendārā ir četri posmi – divi ovāli un divas tā sauktās ielu trases.

Izmantotie resursi:
https://www.indycar.com/

     [+] [-]

, 2018-07-30 20:20, pirms 6 gadiem
Puiši, man ir nepieciešams, lai skatītāji tulkotu))
Es sāku spēlēt 5 minūtes!
Ja tas ir neērti, dodieties uz priekšu un vienkārši izskatu!
Tas ir starp kollapu >>> sisisa.tk