Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Trīs no "Loko" - atkal septiņniekā

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Trīs no "Loko" - atkal septiņniekā
Andžejs Ļebedevs šosezon nav apmierināts ar savu sniegumu, taču jau ceturto reizi tiek iebalsots starp labākajiem junioriem Polijas Nice spīdvejas līgas kārtas septiņniekā.

Otro reizi šajā sezonā trīs Daugavpils "Lokomotīves" spīdvejisti iebalsoti Polijas Nice līgas kārtas septiņniekā. Aizvadītajā kārtā "Loko" savā mototrekā ar 57:33 pārspēja Karkovas komandu "Wanda" un vēl vairāk nostiprinājās pirmajā četriniekā, kas pēc regulārā čempionāta spēkosies par iekļūšanu Ekstralīgā.

Jau ceturto reizi kā viens no diviem labākajiem junioriem kārtas simboliskajā septiņniekā tika iebalsots Andžejs Ļebedevs, trešo reizi kārtas septiņniekā ir Maksims Bogdanovs, bet otro reizi šosezon - Jūnass Kīlmekorpi.
Bez mūsu trio kārtas septiņniekā vēl ir dānis Hanss Andersens no Lodzas "Orzel", kurš atveda 15 no 15 iespējamajiem punktiem mačā Gņezno (otro reizi septiņniekā), Zbigņevs Suheckis no Gņezno "Start" (2), austrālietis Trojs Batčelors no Ribņikas ROW (3) un vēl viens juniors Oskars Poliss no Lodzas "Orzel".