Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Blušs arī otrajā "Formula Drift" etapā apstājas astotdaļfinālā

Ints Megnis
Ints Megnis

Blušs arī otrajā "Formula Drift" etapā apstājas astotdaļfinālā
Kristaps Blušs
Foto: Larry Chen

Latvijas labākais drifteris Kristaps Blušs pagājušajā nedēļā arī jaunās "Formula Drift" sezonas otrajā etapā etapā apstājās astotdaļfinālā.

ASV notiekošā čempionāta otrā posma kvalifikācijā Blušs ieņēma 11. vietu. Pēc tam izslēgšanas turnīrā viņš vispirms uzvarēja japāni Kazuju Taguči, bet astotdaļfinālā zaudēja mājiniekam Raienam Turkam. Pirmajā braucienā uzvaru tiesneši pamatoti piešķīra Turkam, bet otrajā situācija bija ļoti līdzīga, tomēr strīdīgā situācijā atkal par labāko tika atzīts latvieša pretinieks.

Astotdaļfinālā Blušs apstājās arī sezonas pirmajā posmā, zaudējot vēlākajam sacensību uzvarētājam Frederikam Osbo no Norvēģijas. Kopvērtējumā pēc diviem posmiem līderis ar 175 punktiem ir Osbo, bet Blušs ar 70 punktiem atrodas 12. pozīcijā.

Blušs šogad startē ar jaunu "BMW E92 Eurofighter" automašīnu, pēc pirmajām sacensībām viņa pārstāvētajai HGK komandai paužot gandarījumu par rezultātu.

Pagājušajā sezonā Blušs "Formula Drift" kopvērtējumā izcīnīja augsto piekto vietu.

     [+] [-]

, 2018-04-30 22:23, pirms 6 gadiem
Jā, tā nelielā korekcija liedza pacīnīties tālāk.
Grūti bija saprast, to trahtēja kā iztaisnošanos vai korekciju..

     [+] [-]

, 2018-05-01 01:40, pirms 6 gadiem
Korekciju, iztaisnošanos es tur neredzēju!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja