Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Pēdējie starti karuseļa čempionātā jau rīt.

Pēdējie starti karuseļa čempionātā jau rīt.
Raivis Zeltiņš/Mārtiņš Tūters
Foto: Iveta Kaminska (AutoEro)

Rīt Rugāju pagasta “Medņu” trasē norisināsies 4x4 apvidus–karuseļa ceturtais noslēdzošais LR čempionāta posms. Šajās sacensībās cīņa galvenokārt norisināsies starp N1 klases ekipāžām, kurā visi sportisti startē ar "Mitsubishi Pajero" automašīnām.

Pirms pēdējā posma ar astoņu punktu pārsvaru vadībā izvirzījušies Raivis Zeltiņš/ Mārtiņš Tūters (30 punkti), kuri visās iepriekšējās sacīkstēs guvuši uzvaras. Vienīgi, kas pēdējā posmā var apdraudēt Raivja un Mārtiņa uzvaru kopvērtējumā ir šo sacensību organizators Jānis Auziņš ar stūrmani Kristīni Tūmiņu, bet tikai tajā gadījumā, ja puiši nefinišē vai iegūst mazāk par 2 punktiem, bet Jānim ar Kristīni attiecīgi jābūt līderiem.

Visinteresantākā situācijā kopvērtējumā šobrīd ir ekipāžas Ivans Bergmanis/ Nikolajs Majstrovičs un Guntars Laugalis/ Māris Deklaus, kurām ir vienāds punktu skaits (16) un kuri no otrās vietas atpaliek par 6 punktiem. Interesantas korekcijas šajā savstarpējā līderu cīņā var ienest arī ekipāža Toms Brants/ Kārlis Čurkste, kas tikai nesen iesaistījās 4 x 4 čempionātā, bet abās rallija – reida sacensībās uzrādīja ļoti labus rezultātus. Šis ekipāžai būs pirmais starts apvidus – karuseļa sacensībās.

T1 klasē dalību pieteikušas tikai divas ekipāžas – Andris Ozols/ Uģis Rēķis un Emīls Jakrins/ Mārtiņš Priede (Fiat Panda), bet tas nenozīmē, ka cīņa viņu starpā būs mazāk interesanta.

Informāciju sagatavoja
LAF 4x4 preses sekretāre
Iveta Kaminska


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Foto: Fantic Racing

Bijušais Jonasa komandas biedrs Bogerss pievienojas "Fantic" rūpnīcas vienībai

MXGP rūpnīcas komanda "Fantic" oficiāli paziņojusi par līguma noslēgšanu ar Braienu Bogersu, kurš līdz ar to kļuvis par pārinieku Glenam Koldenhofam.
Sebastians Fetels. Foto: Porsche AG

Fetels testē "Porsche" Lemānas hiperauto, par nākotnes plāniem klusē

Četrkārtējais F1 čempions Sebastians Fetels Spānijā aizvadījis testus ar "Porsche" jaunāko Lemānas "Hypercar" klases sacīkšu modeli 963, tomēr pagaidām noliedz, ka gatavotos atgriezties sacīkstēs.
Horhe Prado. Foto: mxgp.com

Prado: "Visvairāk noguru no pienākumiem ārpus trases"

Pasaules motokrosa čempionāta Spānijas posmā vairāk nekā pārliecinošu uzvaru guva mājinieks Horhe Prado. Ņemot vērā, ka bija jāstartē dzimtenē, sportists atzina, ka no ārpus trases veicamajiem pienākumiem ik vakaru bijis vairāk noguris, nekā braukšanas ar motociklu.