Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Šlēgelmilhs: "Mašīnas salonā bija vairāk nekā +70 grādi"

Šlēgelmilhs: "Mašīnas salonā bija vairāk nekā +70 grādi"
Haralds Šlēgelmilhs
Foto: facebook.com/haraldracing

Nedēļas nogalē pamatīgs karstums valdīja ne vien Latvijā, bet arī citur Eiropā, tostarp Francijā, kur tika aizvadīts "Lamborghini Blancpain Super Trofeo" sezonas trešais posms. Haralds Šlēgelmilhs smagajos apstākļos Pola Rikāra trasē braucienos izcīnīja ceturto un trešo vietu.

Kvalifikācijas braucienos "Arline Team Georgia" komandas pilots ierindojās septītajā un desmitajā vietā, atzīstot, ka ļoti grūti bijis atrast iespēju braukt brīvā trasē - startēja tuvu pie 50 mašīnām. Pirmajā braucienā Šlēgelmilham bija iespēja finišēt trešajam, taču viņš palika ceturtais, kamēr otrajā braucienā mazliet paveicās - pēc tam, kad konkurents otro reizi bija spiests veikt pitstopu, latvietis pakāpās uz trešo vietu. Abos braucienos uzvarēja dānis Deniss Linds.

"Karstums Pola Rikāra trasē bija gandrīz tāds pats kā Latvijā," stāsta Haralds Šlēgelmilhs. "Salonā bija virs +70 grādiem! Šoreiz izteikti sarežģīti bija ar lielu "trafiku". 15 minūtes garajā kvalifikācijas sesijā ar gandrīz 50 mašīnām trasē brīvu apli atrast bija īsta loterija. Ja neskaita atpalicēju, kura dēļ pirmajā braucienā pazaudēju trešo vietu, manuprāt, šajā nedēļas nogalē izdarījām 333%. Cepuri nost dānim Lindam - šoreiz viņš nebija ķerams. Vēlreiz paldies visiem, kuri sekoja līdzi! Gan man, gan komandai secinājumu ir daudz. Tagad jāķeras pie mājasdarbiem, lai nākošreiz būtu labāk."

Pēc aizvadītiem trim posmiem Haralds Šlēgelmilhs ierindojas dalītā piektajā vietā PRO klases kopvērtējumā, par 4 punktiem atpaliekot no ceturtās vietas, kamēr līdz "Top 3" pietrūkst 8 punktu. Vadību nosargājis Vito Postilijone, taču Deniss Linds pietuvojies viņam vairs tikai 3 punktu atstatumā.

"Lamborghini Blancpain Super Trofeo" sezonas ceturtais posms notiks 30. un 31. jūlijā Beļģijā, leģendārajā Spā-Frankošamps trasē.

"Lamborghini Blancpain Super Trofeo" kopvērtējums

PRO klases piloti:

VietaPilotsPunkti
1.Postiglione Vito41
2.Lind Dennis38
3.De Marco Nicola33
Del Monte Fabrizio33
3.Kodric Martin33
4.Spinelli Loris28
Fulgenzi Enrico28
5.Šlēgelmilhs Haralds24
5.Larini Nicola24
6.Zochling Christopher17
Cullen Ryan17
7.Mapelli Marco10

Komandas:

VietaKomandaPunkti
1.Imperiale racing37
2.Raton Racing34
3.Antonelli Motorsport31
4.Konrad Motorsport29
5.Bonaldi Motorsport28
6.Orange 1 Team Lazarus24
7.Artline Team Giorgia18
8.Petri Corse17
9.Vincenzo Sospiri Racing8
10.Leipert Motorsport2

Tjerī Noivils. Foto: wrc.com
1

Noivils un Evanss dalītā līderpozīcijā pēc Horvātijas rallija pirmās dienas

Pēc aizvadītas pirmās sacensību dienas pasaules rallija čempionāta ceturtajā posmā Horvātijā līderpozīciju ar vienādu rezultātu dala Tjerī Noivils un Elfins Evanss, bet Sebastjēns Ožjē no viņiem atpaliek tikai sešas sekundes.
Lando Noriss. Foto: Motorsport.com
6

F1 sprinta kvalifikācijā Ķīnā slapjā trasē uzvar Noriss

Ķīnas GP izcīņas sprinta kvalifikācijas izšķirošajā sesijā slapjā trasē norisinājās aizraujoši notikumi, cīņa izvērsās pilnībā neprognozējama, bet pirmo starta vietu sacensībām izcīnījis "McLaren" vienības braucējs Lando Noriss. No pirmās rindas startēs arī septiņkārtējais F1 čempions Luiss Hamiltons.
Lānss Strols. Foto: Motorsport.com

Strols ātrākais Ķīnas F1 posma vienīgajā treniņā

"Aston Martin" komandas pilots Lānss Strols Ķīnas GP izcīņas vienīgā treniņa pašā izskaņā uzrādīja labāko rezultātu, sev aizmugurē atstājot Oskaru Piastri un F1 čempionāta līderi Maksu Verstapenu.