Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Smiltenes autokrosam piesakās vēl viens bijušais čempions

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Smiltenes autokrosam piesakās vēl viens bijušais čempions
Foto: autocross.lv

Piektdienas vakars nesis vēl vienu lielisku pārsteigumu Smiltenes autokrosa dalībnieku sarakstos – bez jau gaidītajiem Māra Lapšāna (2000 Super) un Emīla Slokas (Mini) pieteikumiem, startam pieteicies arī 1600 klases bijušais čempions Andis Kļava!

Līdz ar to 1600 klasē sportistu skaits izaug līdz desmit, bet divas vadošās klases gaidāmajā cīņā būs 2000 Super ar 17 un Mini ar 13 pieteikumiem. Ja visi ieradīsies, tad abās klasēs kvalifikācija būs jāveic daloties grupās.

Anda Kļavas pieteikums arī nozīmē “vispieredzējušākā braucēja” statistikas sāgas turpināšanos. Andis krosā debitēja 1996. gadā smago automašīnu cīņās.

Pašlaik nav saņemts neviens atsaukums dalībai sacīkstē, kas ir labā ziņa. Protams, ir daudz stundu mašīnu sagatavošanai, kas var nest arī sliktas ziņas, bet kopumā dalībnieku sastāvs noturas lieliski.

Izmantotie resursi:
Autocross.lv