Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Smiltenes posms pārcelts uz nenoteiktu laiku

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Smiltenes posms pārcelts uz nenoteiktu laiku
Sacensību trase
Foto: www.autocross.lv

LAF Folkreisa Ziemas kausa un LAF Krosa komisijas kausa piektais posms no šīs nedēļas nogales pārcelts uz nenoteiktu laiku.

Šobrīd nav atcelti centieni šo posmu sarīkot, tomēr pašlaik laika prognozes nepiedāvā konkrēti nosaucamu datumu.

Smiltenes sacīkste bija paredzēta 5. martā, taču pašlaik nav sinoptiskā iemesla pat izskatīt šīs sacīkstes norisi paredzētajā datumā.

Tepera trases posma norise (vai nenorise) ir ļoti izšķiroša LAF Folkreisa Ziemas kausa cīņās. Pašlaik kopvērtējumā Ivo Gabrānam un Artim Biezajam ir vienāds punktu skaits cīņā par uzvaru, savukārt top-7 braucēji atrodas nieka desmit punktu (puse no uzvaras vērtības) robežās. Līdzīgi arī gan komandu, gan Junioru kausā: starp Dāvi Emīlu Ūdri un Mairi Viguli tikai divi punkti (54:52), bet starp Kavita V komandu un Streamline Racing – tikai viens punkts (95:94).

Līdz ar to šobrīd var teikt, ka, vai nu Smiltenei visu jāizšķir, vai nu šis būs viens no dramatiskākajiem sezonas iznākumiem Latvijas folkreisa vēsturē.

Izmantotie resursi:
Autocross.lv

     [+] [-]

, 2017-02-28 13:34, pirms 7 gadiem
Kas vainas laikapstakļiem? Normaali pa dubliiti, sniegu un slapjdrańķi varētu dot čībā. Tikai interesantāk!

     [+] [-]

, 2017-02-28 14:35, pirms 7 gadiem
kaut kā LAF nenopietni sastāda kalendāru.
Vismaz pēdējos 10 gadus Latvijā ir pavasaris (no 01.01. - 30.06.) ar cīruļputeni un rudens (no 01.07. - 31.12.) ar atvasaru, un katrā gadalaikā ir siltāks un aukstāks periods. Un ja rīko rudens - pavasara kausu, tad ir jāparedz, ka brauciens būs pa dubļiem, pa ledu, sniegu, asvaltu, utt. Ir jāapzin trases, kuras varētu rīkot gonku pie jebkādiem apstākļiem, un vienīgais kaukulējamais risks ir vai zeme būs sasalusi vai nē, nav jēgas runāt par sniegu un ledu. Un šobrīd vidzemē ir zeme vēl sasalusi, līdz ar to, būtu gonka pa sasalušu zemi ar stabilu dublīti.
Latvijā bija spēcīgi gonšķiki, jo mācēja pielāgoties jebkuriem apstākļiem, kas deva priekšroku pat EČ rallijkrosā.