Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Kristaps Klaužs

Laika apstākļu dēļ tiek atcelts minirallijs ''Madona 2016''

Laika apstākļu dēļ tiek atcelts minirallijs ''Madona 2016''
Minirallijs
Foto: Dace Janova (4rati.lv)

Minirallija “Madona 2016” organizatori un LAF standartautomobiļu komisija nolemj, ka laika apstākļu dēļ tiek atcelts Latvijas Republikas 2016.gada minirallija kausa izcīņas standarta automobiļiem 1.posms “Madona 2016”, kas tika paredzēts 2016.gada 30.janvārī Madonas novadā.

Šī brīža laika apstākļi un ceļa segums nenodrošina ziemas minirallijam atbilstošu trases kvalitāti. Minirallija “Madona 2016” atcelšana ir nepārvaramas varas (force majeure) situācija, kuras nianses ir atrunātas LAF SAK rallijsprinta un minirallija noteikumos.

Sacensībām bija reģistrējušās ap 60 ekipāžām, starp kurām viskuplāk tika pārstāvēta 1600 klase ar 17 dalībniekiem.

Atgādināsim, ka šogad Minirallija kausa izcīņā ir par vienu klasi vairāk, kas ļaus kādai no ekipāžam tik pie vēl viena kausa sezonas beigās. Iepriekš tik populārā 2WD klase no šīs sezonas ir sadalīta 2WD un 2000 klasēs. 2000 klasē turpmāk startēs divu riteņu pievada automašīnas ar motora tilpumu līdz 2 litriem, savukārt 2WD klasē - virs 2 litriem, lielākoties to vidū ir RWD piedziņas automašīnas.

Izmantotie resursi:
LATVIJAS AUTOMOBIĻU FEDERĀCIJA


Tomass Šileika. Foto: Facebook.com/motokross.mxmagmum

Deviņi latviešu motokrosa braucēji startēs "ADAC MX Masters" pirmajā posmā

Nedēļas nogalē deviņi latviešu motosportisti gatavojas startēt Vācijas atklātajā motokrosa čempionātā "ADAC MX Masters". Vadošajā klasē uz starta izies Tomass Šileika.
Foto: FIA Formula E
1

"Formula E" čempionātā pirmo reizi starēs pilots no Baltijas

Igauņu autosportists Pauls Arons nākošmēnes debitēs "Formula E" čempionātā, sacensībās Berlīnē pārstāvot "Envision" komandu. Līdz šim Baltijas valstu piloti šajās sacīkstēs nav braukuši.
Haralds Garkaklis uz pjedestāla otrā pakāpiena. Foto: RMC

Latviešu kartingistiem pjedestāli "RMC Euro Trophy" pirmajā posmā

Beļģijā, Genkas trasē aizvadīs "Rotax Max Challenge" (RMC) "Euro Trophy" seriāla pirmais posms, kurā pjedestālus divās klasēs izdevās iekarot latviešu kartingistiem. Uz podiuma kāpa Haralds Garkaklis un Patriks Noels Ločmelis, bet tuvu "Top 3" bija arī daži citi mūsu sportisti.