Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

Latvijas ūdens motosportisti no Baltijas čempionāta pārved bagātīgu medaļu ražu

Latvijas ūdens motosportisti no Baltijas čempionāta pārved bagātīgu medaļu ražu
Nikita Lijcs
Publicitātes foto

Igaunijas pilsētās Viljandos un Tallinā tika aizvadīs Baltijas čempionāts ūdens motosportā. Sekmīgas sacensības aizvadīja arī Latvijas sportisti, tiekot pie 11 godalgām.

Šīs un pagājušās nedēļas nogalē Igaunijas pilsētās Viljandos un Tallinā norisinājās Baltijas čempionāts ūdens motosportā. Pirmās vietas izcīnīja Mārtiņš Bergholcs (S-550 klase), Lotārs Millers (FR-1000), Māris Vasiļevskis (RN-2000) un Uvis Slakteris (F-2), otro vietu ieguva Nikita Lijcs (F4S), Jānis Kuķalks (FR-1000), Guntis Lauss (RN-2000), bet Zigfrīds Bitainis palika trešajā vietā O-500, Raimonds Špacs S-550, Ieva Milere FR-1000 un Normunds Sniķers RN-2000 klasē.

"Man ir prieks, ka Latvijas ūdens motosportisti bija ne tikai plaši plaši pārstāvēti gandrīz visās laivu klasēs, bet gandrīz visās laivu klasēs, kurās startēja, stāvēja arī uz goda pjedestāla. Tas liecina par Latvijas sportistu izcilajām zināšanām, prasmēm un milzīgām darba spējām. Īpašs prieks ir par M.Bergholca uzvaru, kur viņš vēlreiz apliecināja, ka ir stabili stiprāks par saviem Eiropas un Baltijas konkurentiem. Par izciliem Milleru dinastijas sasniegumiem, jo L.Millers startēja kopā ar meitu Ievu, kura pirmoz reizi piedaloties sacensībās spēja izcīnīt trešo vietu”, teica LŪMSF prezidents Atis Slakteris.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Ūdens motosporta Federācija


Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.
Foto: Ivo Perševics / Robyworks
15

Sesks/Francis ar augstākā līmeņa Rally1 automašīnu startēs divos WRC posmos

Rallija pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis ar ''M-Sport Ford'' un ''WRC Promoter GMBH'' atbalstu šosezon debitēs Pasaules rallija čempionātā (FIA WRC) un startēs divos secīgos WRC posmos – Polijā un Latvijā.
Mārtiņš Sesks. Foto: Martins Sesks Rally

Sesks dalīsies ar ilgi gaidītiem un iepriekš tikai sapņos iztēlotiem jaunumiem

Aicinām Jūs pievienoties rallija pilota Mārtiņa Seska un viņa stūrmaņa Renāra Franča paziņojumam pirmdien, 22.04. plkst. 12:00, kas izskanēs īpašā interneta tiešraidē “Martins Sesks Rallying” Facebook kanālā - https://ej.uz/TiesraideMartinsSesks .Dalīsimies ar ilgi gaidītiem un iepriekš tikai sapņos iztēlotiem jaunumiem. Šis paziņojums ir patiesi nozīmīgs pagrieziena punkts Mārtiņa un Renāra autosporta karjerā - latviešu ekipāža startēs WRC Rally1 rūpnīcas komandā.