Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Biķernieku trasē tiksies "Formula D" zvaigznes un Eiropas titulētākie drifteri

Juris Grīns
Juris Grīns

Biķernieku trasē tiksies "Formula D" zvaigznes un Eiropas titulētākie drifteri
Kristaps Blušs
Foto: Formulad.com

Jau šo sestdien, 30. jūnijā "HGK Drift Challenge Battle of Nations 2018" ietvaros "Formula Drift" zvaigznes Mets Fīlds, Kristaps Blušs un, iespējams, Aurimas "Odi" Bakčis sacentīsies pret titulētākajiem Eiropas pilotiem.

Biķernieku trasē redzēsim teju visus bijušos Austrumeiropas drifta (EEDC) čempionus.

Bez Bluša uz starta izies arī Ivo Cīrulis, Dmitrijs Iļjuks un Jānis Eglīte, kurš ir Baltijas un četrkārtējs Latvijas čempions. Dalību apstiprinājuši vēl divi bijušie Latvijas čempioni – Ingus Jēkabsons un Ēriks Ulass. Čempionu pulku papildinās rumāņu zvaigzne Traians Buze un pagājušā gada Ukrainas titula ieguvējs Sergejs Kremets.

Pret šiem un daudziem citiem braucējiem gan savu pagājušā gada "HGK Drift Challenge" uzvaru centīsies nosargāt, iespējams, labākais igauņu drifteris - Harolds Valdma.

Treniņi un Kvalifikācija jau šo piektdien no plkst. 14:00, bet sacensību atklāšana sestdien plkst. 13:00. Skatītāji ir laipni gaidīti jau uz sestdienas rīta treniņiem sākot no plkst. 10:00.