Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Latvijas autokrosa čempionāta ceturtais posms būs redzams arī Sportacentrs.com tiešraidē

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Latvijas autokrosa čempionāta ceturtais posms būs redzams arī Sportacentrs.com tiešraidē
Foto: www.autocross.lv

Latvijas autokrosa čempionāta ceturtā posma pieteikumu termiņš noslēgsies šo ceturtdien, 29. jūnijā. Tas nozīmē, ka 9. jūlija sacīkstes pieteikumu kolekcionēšanai atlikušas pāris dienas.

Pilskalnu autotrases sacīkstes rīkotāji ziņo, ka sportistiem jāseko līdzi jaunumiem gan rīkotāja mājas lapā, gan, pēc iespējas, arī facebook.com.

Tāpat interesanti, ka sacīksti filmēs un tiešraidē rādīs Sportacentrs.tv. Procesa ietvaros viena no kamerām atradīsies arī dalībnieku parkā, kas nozīmē zināmas prasības pret sportistiem, kopējās lietas vārdā: jābūt atsaucīgiem, smukiem un maksimāli sportiskiem!

Tiešraides būs vērojamas no plkst. 10:00 Sportacentra Facebook lapā. Informācija tiks ievietota arī SK Pilskalni Facebook lapā, kā arī SportaCentra mājas lapā. No 15:00 sacīkste tiks raidīta arī SportaCentra TV kanālā televīzijā!

Jāpiebilst, ka dienu iepriekš Pilskalnu autotrasē notiks arī LAF Folkreisa Vasaras kausa trešais posms, kā arī LAF Krosa komisijas autokrosa kausa kārtējā cīņa. Pašlaik gan šīs ieskaites dalībnieku skaita ziņā nekuplo, taču sestdienas sacīkstes dalībniekiem ir krietni ilgāks laiks pieteikumu sūtīšanai.

Izmantotie resursi:
Autocross.lv