Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: kumar

Andis Valts #399 uzvar mājas trasē

Sestdien 22.06.2013. Slīterānu mototrasē risinājās LaMSF kausa 3. etaps motokrosā. Andim Valtam šī ir mājas trase un viņš startēja MX1 klasē. Sacensības tika aizvadītas veiksmīgi un izcīnīta uzvara.

Anda Valts #399 komentārs par sacensībām:"Slīterānu mototrase bija sagatavota labi un karstums arī mūsu nelutināja.
Jau kvalifikācijā bija manāms, ka nebūs ļoti daudz braucēju, bet tas netraucēja izcīnīt uzvaru. Ļoti priecēja fakts, ka man uz pakaļējā riteņa mina mans komandas biedrs Kristers Drevinskis #499.
1.brauciens iesākās labi un jau no paša sākuma mans uzņemtais temps bija labs un braucienu uzvarēju. 2.brauciens iesākas labi, bet tad kļūda vienā no līkumiem un noslāpst mocis. Piedarbinu un sāku braukt un tobrīd biju tikai 4.vietā. Ātri izdodas pakāpties uz 3.vietu un pus braucienā apsteidzu Gorbenko un tuvojos Kristeram. Pabraucu nedaudz aiz viņa un vienā no trases elementiem izdodas laicīgi saprast, ka Kristers ar tik lielu ātrumu neizpildīs šo elemntiem un apsteidzu viņu pa iekšmalu. Tā arī līdz finišam mierīgi un uzvara izcīnīta.
Bija ļoti liels prieks, ka mani trases malā ļoti atbalstīja mani fani un protams vilciņš IXsijs.
Šobrīd neliela trauma, bet domājams, ka tā netraucēs man turpināt cīņu mototrasē."

Bildes par šo krosu var apskatīties foto sadaļā.


Tjerī Noivils. Foto: wrc.com
1

Noivils un Evanss dalītā līderpozīcijā pēc Horvātijas rallija pirmās dienas

Pēc aizvadītas pirmās sacensību dienas pasaules rallija čempionāta ceturtajā posmā Horvātijā līderpozīciju ar vienādu rezultātu dala Tjerī Noivils un Elfins Evanss, bet Sebastjēns Ožjē no viņiem atpaliek tikai sešas sekundes.
Lando Noriss. Foto: Motorsport.com
6

F1 sprinta kvalifikācijā Ķīnā slapjā trasē uzvar Noriss

Ķīnas GP izcīņas sprinta kvalifikācijas izšķirošajā sesijā slapjā trasē norisinājās aizraujoši notikumi, cīņa izvērsās pilnībā neprognozējama, bet pirmo starta vietu sacensībām izcīnījis "McLaren" vienības braucējs Lando Noriss. No pirmās rindas startēs arī septiņkārtējais F1 čempions Luiss Hamiltons.
Lānss Strols. Foto: Motorsport.com

Strols ātrākais Ķīnas F1 posma vienīgajā treniņā

"Aston Martin" komandas pilots Lānss Strols Ķīnas GP izcīņas vienīgā treniņa pašā izskaņā uzrādīja labāko rezultātu, sev aizmugurē atstājot Oskaru Piastri un F1 čempionāta līderi Maksu Verstapenu.