Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

NASCAR posma uzvarētājs pēc sacīkstēm iekļūst ceļu satiksmes negadījumā

Juris Grīns
Juris Grīns

NASCAR posma uzvarētājs pēc sacīkstēm iekļūst ceļu satiksmes negadījumā
Kails Larsons
Foto: GETTY IMAGES NORTH AMERICA/Scanpix

Naktī uz svētdien aizvadīts NASCAR vadošā čempionāta "Monster Energy Cup" kārtējais posms, kurā uzvaru izcīnīja Kails Larsons, bet, dodoties prom no trases, sportists iekļuvis ceļu satiksmes negadījumā.

"Auto Club 400" sacīkstēs Kalifornijā "Chip Ganassi Racing" komandu pārstāvošais Larsons izcīnīja pole position, kā arī atradās vadībā 110 no 200 veicamajiem apļiem.

Kad neilgi pirms finiša piekto, priekšpēdējo pēdējo reizi noplīvoja dzeltenie karogi, Larsons kā līderis 193. aplī devās boksos, saglabājot pirmo pozīciju arī pēc atgriešanās trasē. Larsons bija līderis arī sestā dzelteno karogu perioda brīdī, bet vadošie sportisti vairs boksos nedevās. Finišu Larsons šķērsoja kā pirmais, aiz sevis atstājot Bredu Keselovski, Klintu Bovjēru, Martinu Trueksu junioru un Džoīju Logano.

Pašlaik NASCAR sezonā aizvadīti pirmie pieci posmi, bet iepriekšējās sacīkstēs par uzvarētājiem kļuva Kurts Bušs ("Daytona 500", Deitona), Breds Keselovskis ("Folds of Honor QuikTrip 500", Atlanta), Martins Truekss juniors ("Kobalt 400", Lasvegasa) un Raiens Ņūmens ("Camping World 500", Fīniksa). Tikmēr "Monster Energy Cup" vadībā ir nonācis Kails Larsons, kuram šobrīd tuvākais sekotājs ir Čeiss Eliots, bet pirmo piecinieku noslēdz Truekss, Keselovskis un Logano.

24 gadus vecais Larsons, kuram šī bija tikai otrā uzvara čempionātā, dodoties prom no "Auto Club Speedway" trases iekūlies ceļu satiksmes negadījumā. Larsons tobrīd braucis ar īrētu "Chevrolet Suburbon" apvidnieku, bet negadījums, par laimi, beidzies bez gūtām traumām. Sportists sociālajos tīklos ziņo, ka ar viņu viss ir kārtībā. Sīkāku informāciju par notikušo viņš nesniedz.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, Le Mans...