Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Pasaules rallijkrosa čempions pāriet uz citu disciplīnu

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Pasaules rallijkrosa čempions pāriet uz citu disciplīnu
Johans Kristofersons.
Foto: facebook.com/johankristoffersson88/

Pasaules rallijkrosa čempions Johans Kristofersons nākamsezon nestartēs Pasaules RX un neaizstāvēs savu izcīnīto čempiontitulu. Tā vietā viņš startēs World Touring Car Cup čempionātā.

Pēc tam, kad PSRX komanda paziņoja, ka tā nākamsezon nestartēs Pasaules rallijkrosa čempionātā, 2018.gada Pasaules RX čempions Johans Kristofersons atklāja, ka, visticamāk, viņš 2019.gadā neaizstāvēs savu izcīnīto čempiontitulu.

''Protams, esmu vīlies, ka nevarēsim vairs turpināt startēt Pasaules RX, jo man pēdējie divi gadi bija satriecoši. Jau kopš pirmās dienas PSRX komandā jutos komfortabli un biju gaidīts. Šis bija jauks ceļojums, kura laikā izbaudīju katru minūti. Tas ir kaut kas tāds, ko atcerēšos visu savu atlikušo dzīvi, taču es pilnībā par visiem 100% saprotu šo komandas lēmumu,'' teica Johans Kristofersons, kurš šogad uzvarēja 11 no 12 Pasaules RX posmiem.

Nesen kļuva zināms, ka zviedrs Johans Kristofersons nākamgad ar ''VW Golf GTI TCR'' automašīnu startēs World Touring Car Cup čempionātā, pārstāvot Sebastjana Lēba ''Sebastien Loeb Racing Volkswagen'' (SLR) komandu.

Kristofersons uzskata, ka, ja PSRX komanda paliktu čempionātā arī nākamsezon, tā turpinātu būt ļoti spēcīga.

''Biju ļoti vīlies, kad ''Peugeot'' paziņoja, ka aiziet no Pasaules RX čempionāta,'' saka Kristofersons. ''Viņi šogad demonstrēja ļoti labu sniegumu, tāpēc biju vīlies par viņu lēmumu, jo vēlējos cīnīties ar labākajiem. Nepārprotami ''Volkswagen Motorsport'' un PSRX komandai bija ļoti, ļoti spēcīga pakete, tāpēc mēs, ja brauktu nākamgad, turpinātu būt spēcīgi ar mūsu rīcībā esošajiem materiāliem. Domāju, ka mēs 2019. gadā būtu bijuši ārkārtīgi spēcīgi, neatkarīgi no tā, kādi ražotāji un kādas citas komandas startētu čempionātā,'' tā Kristofersons, kurš šogad kļuva arī par Skandināvijas Touring Car čempionu.

Izmantotie resursi:
Motorsport.com: F1 News, MotoGP, NASCAR,...
Sākums - Go4speed

  +1 [+] [-]

, 2018-12-27 01:08, pirms 5 gadiem
Ļoti žēl, ka tā. Labs pilots.

     [+] [-]

, 2018-12-27 01:26, pirms 5 gadiem
Daudz nesekoju līdzi, bet pietiekami daudz ziņu ka komandas un labi braucēji pamet čempionātu. Kas par lietu? Ir kāds info kas īsti brauks čempionātā ja lieli uzvārdi un komandas/rūpnīcas aiziet?

  +1 [+] [-]

, 2018-12-27 08:54, pirms 5 gadiem
Belash rakstīja: Ļoti žēl, ka tā. Labs pilots.
es domāju WTC viņš nepazudīs , un arī tur gāzīs pa spici