Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Zināms Polijas 1. spīdveja līgas kalendārs

Zināms Polijas 1. spīdveja līgas kalendārs
Foto: Viktors Sarvuta, Sportacentrs.com

Paziņots Polijas 1. spīdveja līgas nākamās sezonas kalendārs. Sezona startēs 5. aprīlī, kad savas pirmās sacīkstes aizvadīs arī Daugavpils "Lokomotīve", kas viesos tiksies ar "RKM" braucējiem.

Daugavpils "Lokomotīve" Polijas 1. spīdveja līgā (otrā pēc spēka) startēs jau trešo sezonu pēc kārtas. Debijas sezonā izdevās tikt pie piektās vietas, bet šogad mūsu braucēji priecēja vēl vairāk, ieņemot otro pozīciju, pie tam mūsu junioru pāris Maksims Bogdanovs-Artjoms Laguta kļuva par labāko visā līgā junioru ieskaitē.

Komandas mērķi arī šosezon ir augsti, tādēļ ir pamats cerēt, ka "Lokomotīve" varētu sagādāt daudz patīkamu brīžu. Šodien ir kļuvis zināms nākamās sezonas kalendārs, kurš paredz, ka pirmās sacīkstes tiks aizvadītas 5. aprīlī. "Lokomotīve" sezonu uzsāks izbraukumā, kur tiksies ar Ribņikas "RKM". Ribņikas klubu 2009. gadā izdevās pieveikt gan savā, gan arī pretnieku trekā. Pirmo reizi savus mīluļus savā trekā izdosies ieraudzīt 11. aprīlī, kad Daugavpilī viesosies spēcīgais Gņežno "Start". Pamatturnīrs noslēgsies 1. augustā, bet pēc tā sāksies izslēgšanas mači.

Komandas sastāvs joprojām nav līdz galam nokomplektēts, taču vairākiem braucējiem līgums ar klubu jau stājies spēkā. "Lokomotīvē" redzēsim Maksimu Bogdanovu, Romānu Považniju, Artjomu Lagutu, Jevgēņiju Karavacki, Vjačeslavu Girucki un Čārliju Gjedi. Turpinās sarunas ar Grigoriju Lagutu, kā arī klubs turpina meklēt vēl kādu spēcīgu leģionāru.

1. apļa kalendārs

5. aprīlis
Rybnik - Lokomotīve
Gniezno - Gdańsk
Grudziądz - Poznań
Miskolc - Rzeszów

11. aprīlis
Rzeszów - Grudziądz
Poznań - Miskolc
Gdańsk - Rybnik
Lokomotīve - Gniezno

18. aprīlis
Rzeszów - Poznań
Gniezno - Rybnik
Grudziądz - Lokomotīve
Miskolc - Gdańsk

2. maijs
Rybnik - Grudziądz
Poznań - Gniezno
Gdańsk - Rzeszów
Lokomotīve - Miskolc

9. maijs
Rzeszów - Lokomotīve
Poznań - Gdańsk
Grudziądz - Gniezno
Miskolc - Rybnik

16. maijs
Rybnik - Rzeszów
Gniezno - Miskolc
Grudziądz - Gdańsk
Lokomotīve - Poznań

23. maijs
Rzeszów - Gniezno
Poznań - Rybnik
Gdańsk - Lokomotīve
Miskolc - Grudziądz

Izmantotie resursi:
sportowefakty.pl


, 2009-12-26 17:55, pirms 14 gadiem
Nu re - arī ungāri pievienojas mums šajā līgā! Jācer, ka dabas māte neiejauksies sezonas atklāšanā pašu trekā, aprīlis mums tomēr tāds nepastāvīgs...
Foto: FIA WRC

WRC sezona ar asfalta ralliju Horvātijā atgriežas Eiropā

Šajā nedēļas nogalē, no 18. līdz 21. aprīlim norisināsies FIA pasaules rallija čempionāta (WRC) sezonas ceturtais posms WRC Croatia Rally, pasaules ātrākajām rallija ekipāžām atgriežoties Eiropā un sacenšoties pa Horvātijas asfalta seguma ceļiem. Horvātijas rallijā kopumā uz starta stāsies 68 ekipāžas.
Foto: WSC
3

Blakusvāģu motokrosa PČ pirmajā posmā startēs 32 ekipāžas

Jau šīs nedēļas nogalē ar sacensībām Portugālē startēs pasaules čempionāts blakusvāģu motokrosā. Pirmajā posmā dalību apstiprinājušas 32 ekipāžas, bet no latviešiem uz starta izies brāļi Daniels un Bruno Lielbārži.
Foto: FIA Formula E

"Formula E" posma uzvarētāju pēc finiša diskvalificē

Itālijā, Misano trasē aizvadīts "Formula E" čempionāta dubultposms. Pirmajā sacīkstē uzvarēja Olivers Rovlandss, kamēr otrajā pirmo vietu guva Paskals Vērleins. Pirmajā gadījumā uzvarētājs kļuva zināms vien pēc finiša.