Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Tiek veidots jauns raidījums par autosportu Latvijā un pasaulē

Juris Grīns
Juris Grīns

Turpmāk katru sestdienas vakaru kanālā TV6 būs redzams jauns autosporta apskats „Griežam & Gāžam”, kurā atraktīvais radio un TV raidījumu vadītājs, mūziķis un autosportists Oskars Kaņeps-Kalniņš visus ievedīs aizraujošā motoru sporta pasaulē, lai parādītu to, kas svarīgs ikvienam pašmāju notikumos un pasaules tehnisko sportu arēnā.

Autosports ir dzīvesveids. Tā ir nepārvarama tieksme pēc ātruma un adrenalīna, taču uz aprēķināta riska robežas, kuru pārkāpjot reizēm apstājas laiks vai dzimst ātrākie no ātrākajiem – čempioni. Tādēļ šis stāsts būs par viņiem – drosmīgiem, no motoru skaņas atkarīgiem un meistarīgiem sportistiem, kuriem dzīšanās pēc uzvaras ir ikdiena un neveiksmes ir tikai jauna pieredze. Tas būs bezgalīgs ceļojums autosporta pasaulē, kurā valda azarts, piedzīvojumi un sapnis par maksimālu paātrinājumu.

Jau šīs nedēļas nogalē notiks jaunizveidotā raidījuma pirmizrāde, kurā uz starta līnijas redzēsim gan kartinga, gan drifta sacensību dalībniekus sporta kompleksā 333 un uzzināsim visu aktuālo par notikumiem autosporta trasēs Latvijā un Pasaulē, kā arī noteikti sekosim līdzi mūsējo startiem tajās. Neiztiksim arī bez pozitīvām emocijām – noskaidrosim cik sarežģīti ir mainīt disciplīnu motoru sportā, liekot diviem sportistiem mainīties vietām, kā arī parādīsim autosporta aizkulises un uzzināsim kā notiek gatavošanās sacensībām. Tāpat reizēm dosim iespēju sportistiem izklaidēties sev neierastos apstākļos, bet raidījuma vadītāju iesēdināt visātrākajos sporta automobiļos.

Tiekamies 27. jūnijā plkst. 21:00 kanālā TV6 un trasēs visā Pasaulē!