Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Eiropas Autokrosa čempionāts viesojas Mūsas trasē

Šī gada 21. un 22. maijā Sporta Kompleksa Mūsa trasē pie Bauskas, jau 21 reizi Latvijas pastāvēšanas vēsturē, tiks aizvadīts FIA Eiropas Čempionāta Autokrosā 3. posma sacensības, kurā pulcēsies Eiropas valstu labākie un ātrākie autokrosa braucēji.

Ik gadu Mūsas trasē rīkotās sacensības tiek atzītas par vienām no labākajām visā Eiropas čempionātā. Tas ir viens no galvenajiem iemesliem, kas Latvijas posmam piesaista tik kuplu skaitu sportistu, žurnālistu un skatītāju no visas Eiropas. Mēnesi pirms sacensībām četrās Eiropas čempionāta divīzijās Mūsas trasē gatavi startēt jau 75 sportisti no 16 valstīm. Viņu vidū vienpadsmit sportisti, kuri Latvijas posmu apmeklēs pirmo reizi. Jau otro gadu pēc kārtas, Bauskā ieradīsies arī Junior bagiju klase, kurai šogad pirmo reizi ir piešķirts FIA Eiropas kausa statuss. Paralēli Eiropas cīņām vietējie B-600 klases bagiju braucēji cīnīsies par uzvaru Latvijas Nacionālajā kausa izcīņā.

Divu dienu garumā ikvienam autokrosa līdzjutējam būs iespēja sekot līdzi cīņām par uzvaru Eiropas čempionāta Latvijas posmā. Sestdien vakarā tiks aizvadīti pirmās kvalifikācijas braucieni, kam sekos bezkompromisa kauja visas svētdienas garumā otrās un trešās kvalifikācijas braucienos, kā arī finālos.

Eiropas autokrosa sacensības notiks Bauskā, Mūsas trasē 21. un 22. maijā no pulksten 11.00. Sacensību laikā ikvienam gribētājam būs iespēja vizināties ar helihopteru, kā arī netiks aizmirsts par bērniem, kuriem būs iespēja izklaidēties piepūšamajās atrakcijās. Biļetes iepriekšpārdošanā "Biļešu Serviss" kasēs.

Informāciju sagatavoja:
Ivo Stīrijs
Eiropas Autokrosa čempionāta
Latvijas posma
preses sekretārs


, 2011-04-26 15:14, pirms 13 gadiem
sads raksts jau vakar bija no Berzina it ka
galigi garam organizetajiem ar domasanu,katru gadu tikai paaugstinot bilesu cenas
, 2011-04-26 16:49, pirms 13 gadiem
cenas gan man liekas ka ir tieši tādas pašas kā pirms gada.
, 2011-04-26 18:43, pirms 13 gadiem
man gan liekas,ka iepriekspardosana bija pa 8ls,bet sogad pa 10
Tjerī Noivils. Foto: Hyundai Motorsport

"Safari Rally Kenya" startē ar Noivila uzvaru superspeciālajā ātrumposmā

Pasaules rallija čempionāta trešais posms "Safari Rally Kenya" startējis ar superspeciālo ātrumposmu Nairobi, bet ātrākos rezultātus sasniedza "Hyundai" komandas piloti TjerI Noivils un Ots Tanaks.
Foto: Fantic Racing
1

Bijušais Jonasa komandas biedrs Bogerss pievienojas "Fantic" rūpnīcas vienībai

MXGP rūpnīcas komanda "Fantic" oficiāli paziņojusi par līguma noslēgšanu ar Braienu Bogersu, kurš līdz ar to kļuvis par pārinieku Glenam Koldenhofam.
Sebastians Fetels. Foto: Porsche AG

Fetels testē "Porsche" Lemānas hiperauto, par nākotnes plāniem klusē

Četrkārtējais F1 čempions Sebastians Fetels Spānijā aizvadījis testus ar "Porsche" jaunāko Lemānas "Hypercar" klases sacīkšu modeli 963, tomēr pagaidām noliedz, ka gatavotos atgriezties sacīkstēs.