Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Gajs Vilks apstiprina savu dalību Talsu rallijā

Pēdējo divu gadu Lielbritānijas čempions autorallijā un 2005. gada pasaules vicečempions rallijā junioru vērtējumā Gajs Vilks apstiprinājis savu dalību ''BTA Rally Talsi''.

„BTA Rally Talsi”, kas būs Latvijas rallija čempionāta ceturtais posms, risināsies 16. un 17. maijā. Šajā rallijā plāno piedalīties piecu valstu pieci N4 klases čempioni, no kuriem jau viens ir apstiprinājis savu dalību - Gajs Vilks, kura rīcībā Talsos būs ''MML Sports Lancer Evolution X'' automašīna.

Jau ziņojām, ka pēdējais rallijs Vilkam beidzās gaužām nepatīkami, jo pēc nelielas avārijas aizdegās un sadega viņa "Proton Satria Neo Super 2000" automašīna. ''Mēs esam pilnīgā izmisumā,'' iesāk Vilks. ''Mašīna ir ļoti laba un tai ir milzīgs potenciāls. Viss gāja pēc plāna. Mēs bijām vadībā un gribējām "MEM" komandu un tās automašīnai "Proton" pasniegt labu dāvanu – uzvaru, taču sekoja katastrofa.''

"BTA Rally Talsi" rīkotāji sola, ka sacensības apmeklēt būs interesanti ne tikai rallija entuziastiem. Plašajā programmā ietilpst arī vietējo amatnieku un ražotāju tirdziņš, iespēja apmeklēt ''Muzeju nakti'' Talsu muzejā, kā arī sestdienas vakara koncerts Sauleskalna estrādē ar grupas "Labvēlīgais Tips" piedalīšanos.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja