Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Grupa “PeR” televīzijas raidījumam saraksta dziesmu!

Bītboksa grupa “PeR” motoru sporta raidījumam “Ātruma Cilts” sarakstījusi dziesmu. Tā ir par ātrumu, neatlaidību un panākumiem. Dziesmas nosaukums – “Tagad”. “Ātruma Cilts” to izmantos kā raidījuma tituldziesmu. Dziesma “Tagad” ir tik izdevusies, ka grupa “PeR” nolēmusi to izdot kā singlu no topošā studijas albuma.

Raidījumam “Ātruma Cilts” vēlme pēc dziesmas bija sen. Tikai nebija mūziķu, kas piekristu piedāvājumam apmainīt videoklipa filmēšanu pret mūzikas sacerēšanu.

Pauls Timrots: “Mēs bijām diezgan nekaunīgi un uzrunājām vairākus cilvēkus. Prasījām gan grupai Dzelzs Vilks, gan Gustavo, bet visi kaut kā noairēja. Nebija ieinteresēti piedāvājumā – mēs kādai viņu dziesmai uzfimējam videoklipu, bet viņi mums par to saraksta dziesmu. “PeR” čaļi piekrita uzreiz un bez liekas bakstīšanās. Tā arī vienojāmies.”

Televīzijas raidījumiem vienmēr nepieciešama mūzika. Tiek meklētas ārzemju dziesmas, rakstīti paskaidrojumi televīzijai – kāda dziesma, kāds izpildītājs, cik reizes atskaņots. Maksātas autortiesības. Timrots saka: “Tas ir kā projekts “Nepērc svešu!”, ja var pirkt latviešu. Tad var izvēlēties latviešu mūziku. Lai ārzemniekiem netiek autortiesības, lai tiek mūsējiem. Klausīsimies paši savu mūziku, nevis svešu.

Vispirms “Ātrma Cilts” grupas “PeR” dziesmai “Soulshaker” uzfilmēja videoklipu. Tad “PeR” čaļi ķērās klāt pie raidījuma dziesmas rakstīšanas. Kā pastāstīja grupas “PeR” līderis Ralfs Eilands – nebija prasību, varēju pats darboties. Teksts nāca viegli. Tas ir motivējošs un der ne tikai motoru sportistiem, bet arī citiem. Mūziku sacerēt bija nedaudz grūtāk. Meklējām labāko variantu, kas atbilstu raidījuma būtībai.”

Grupas “PeR” un raidījuma “Ātruma Cilts” kopdarba – dziesmas “Tagad” videoklips būs apskatāms pavasarī - motoru sporta sezonas sākumā. Tajā piedalīsies Latvijas auto un motosporta leģendas, kā arī mūsdienu labākie sportisti.

Dziesmas video versija aplūkojama šeit: PeR - Tagad - YouTube

  +1 [+] [-]

, 2012-10-26 09:48, pirms 11 gadiem
IIsti viiri, kas intereseejas par motoriem un sportu, neklausaas tos maiguljus Sisiishu banda, phe.

     [+] [-]

, 2012-10-27 20:54, pirms 11 gadiem
kukberns rakstīja: IIsti viiri, kas intereseejas par motoriem un sportu, neklausaas tos maiguljus Sisiishu banda, phe.
nu ja,ar sanaaca redzeet Atruma ciltii tos klaunus ar vinju himnu, teikshu godiigi - suu.s ,zheel ,ka AC pienjeema taadu himnu (puke)