Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Ilvars Grīslis

Slakterim 11. laiks kvalifikācijā

Slakterim 11. laiks kvalifikācijā
Uvis Slakteris

Sestdien Ķīnas pilsētā Šenžeņā norisinājās F1 pasaules čempionāta posma kvalifikācija ātrumlaivām. Latvijas pilots Uvis Slakteris 21 laivas konkurencē izcīnīja iespēju rītdienas finālbraucienā startēt no 11. pozīcijas.

Brīvajos treniņbraucienos Uvis ieņēma astoto vietu, taču kvalifikācijā šādu apļa laiku neizdevās atkārtot. Ar rezultātu Uvis un komanda ir apmierināta – šāda starta pozīcija ir labs sasniegums.

No pirmās pozīcijas rītdienas finālbraucienā startēs pērnā gada pasaules čempions Sami Selio, kurš brauc ar itāļu ražoto laivu "Baba". Slakteris ir vienīgais, kurš šajās sacensībās izmanto dāņu ražotu laivu "Molgaard".

Šis ir sestais posms F1 pasaules čempionāta ātrumlaivām, otrais no diviem posmiem Ķīnā. Šobrīd sasniegtie rezultāti ir ļoti labi, un turēsim īkšķus par labiem panākumiem rītdienas sīvajā cīņā.

Informāciju sagatavoja:
"Riga Powerboat Team"


Foto: LaMSF

Latvijas čempionāts motokrosā startē jau šajā nedēļas nogalē Aizputē

Divas dienas, 27.-28. aprīlī, Aizputē, "Misiņkalna" mototrasē startēs "Magmum" Latvijas čempionāta pirmais posms motokrosā.
Foto: Ivo Perševics / Robyworks
15

Sesks/Francis ar augstākā līmeņa Rally1 automašīnu startēs divos WRC posmos

Rallija pilots Mārtiņš Sesks un stūrmanis Renārs Francis ar ''M-Sport Ford'' un ''WRC Promoter GMBH'' atbalstu šosezon debitēs Pasaules rallija čempionātā (FIA WRC) un startēs divos secīgos WRC posmos – Polijā un Latvijā.
Mārtiņš Sesks. Foto: Martins Sesks Rally

Sesks dalīsies ar ilgi gaidītiem un iepriekš tikai sapņos iztēlotiem jaunumiem

Aicinām Jūs pievienoties rallija pilota Mārtiņa Seska un viņa stūrmaņa Renāra Franča paziņojumam pirmdien, 22.04. plkst. 12:00, kas izskanēs īpašā interneta tiešraidē “Martins Sesks Rallying” Facebook kanālā - https://ej.uz/TiesraideMartinsSesks .Dalīsimies ar ilgi gaidītiem un iepriekš tikai sapņos iztēlotiem jaunumiem. Šis paziņojums ir patiesi nozīmīgs pagrieziena punkts Mārtiņa un Renāra autosporta karjerā - latviešu ekipāža startēs WRC Rally1 rūpnīcas komandā.