Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Grīns

Video: Jonass vadībā MX2 sacīkstēs Lombardijā un arī PČ kopvērtējumā

Piedāvājam galveno notikumu atskatu uz pasaules motokrosa čempionāta 15. posmu Itālijā, kas nedēļas nogalē risinājās Lombardijā, Mantovas trasē. MX2 klasē Pauls Jonass pirmajā braucienā sacensību lielāko daļu bija līderis, tomēr "Grand Prix" posma summā gūstot trešo vietu un nosargājot vadību pasaules čempionāta kopvērtējumā. Video avots: MXGP of Lombardia Race Highlights 2015 - YouTube

Autosportā atgriežas leģendārais ražotājs "Lola"

Pēc vairāk nekā desmitgades pārtraukuma uz starptautiskās autosporta skatuves atgriezīsies leģendārais sacīkšu auto ražotājs "Lola", kas sadarbībā ar "Yamaha" izveidojis jaunu projektu startēšanai "Formula E" čempionātā.
Tjerī Noivils. Foto: Hyundai Motorsport

"Safari Rally Kenya" startē ar Noivila uzvaru superspeciālajā ātrumposmā

Pasaules rallija čempionāta trešais posms "Safari Rally Kenya" startējis ar superspeciālo ātrumposmu Nairobi, bet ātrākos rezultātus sasniedza "Hyundai" komandas piloti TjerI Noivils un Ots Tanaks.
Foto: Fantic Racing
1

Bijušais Jonasa komandas biedrs Bogerss pievienojas "Fantic" rūpnīcas vienībai

MXGP rūpnīcas komanda "Fantic" oficiāli paziņojusi par līguma noslēgšanu ar Braienu Bogersu, kurš līdz ar to kļuvis par pārinieku Glenam Koldenhofam.