Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

"Drive eO" kvalifikācijas braucienā Paikspīkā uzrāda labāko laiku

Juris Grīns
Juris Grīns

"Drive eO" kvalifikācijas braucienā Paikspīkā uzrāda labāko laiku
Rīss Millens ar PP03
Foto: publicitātes

Latvijā ražotais elektriskais sacīkšu auto “eO PP03” ar pilotu Rīsu Millenu pie stūres Paikspīkas kalnābraukšanas sacensībās ASV kvalifikācijas braucienā trases augšējā sekcijā uzrādījis labāko laiku elektroauto klasē.

Komanda “Drive eO”, gatavojoties izšķirošajam braucienam, ar pirmo piegājienu izgājusi tehnisko komisiju un bez neviena aizrādījuma saņēmusi atļauju piedalīties Paikspīkas kalnābraukšanas sacensībās.

Pirmajās treniņu dienās komanda galvenokārt uzsvaru lika uz trases iepazīšanu, braucot mierīgā režīmā, lai varētu maksimāli labi sagatavoties kvalifikācijas braucieniem. Tas ir izdevies – Latvijā ražotais auto pārliecinoši uzrādījis pirmo rezultātu, kas ir par 6 sekundēm ātrāks, nekā līdzšinējais trases rekords.

“Šodien beidzot izdarījām to, par ko ilgi teicām, ka tā būs. Mūsu mašīna tehniski ir ļoti laba un reālā situācija trasē ar lielisko un drošo Rīsa braukšanas stilu iedeva vairāk nekā 20 sekunžu pārsvaru pār konkurentiem šajā posmā. Esam par to ļoti priecīgi un sacensībās varēsim braukt droši, tuvojoties savam mērķim,” Andris Dambis, “Drive eO” vadītājs.

Sacensības notiks šo svētdien, 28. jūnijā.

     [+] [-]

, 2015-06-25 08:45, pirms 9 gadiem
Visu laiku gāja runa par pirmo vietu kopējā vērtējumā, tagad jau sāk uzsvērti pieminēt par 1.vietu elektroauto klasē!

  -1 [+] [-]

, 2015-06-25 09:17, pirms 9 gadiem
kalns30 rakstīja: Visu laiku gāja runa par pirmo vietu kopējā vērtējumā, tagad jau sāk uzsvērti pieminēt par 1.vietu elektroauto klasē!
Mazāk vajag tirst par citiem, vairāk pašam darīt!

  +1 [+] [-]

, 2015-06-25 12:36, pirms 9 gadiem
Cik zinu, body ir suutiits no Daanijas - bet protams svariigaakais ir tiesi elektrodzineejs. Dambis ir liels liels malacis! Ceru ka izdosies uzvareet sacensiibaas - tas ir liels ieraksts vesturee!

     [+] [-]

, 2015-06-25 15:03, pirms 9 gadiem
Ja nu kas, nākamgad varu piedāvāt spēcīgu ideju. Akumulatorus izmest, trasē uzstādīt kabeli un braukt kā tramvajam. Ietaupīsies vairāki simti kilogramu!

     [+] [-]

, 2015-06-25 19:05, pirms 9 gadiem
Interesanti, kāpēc nepiedalījās 3. kvalifikācijas braucienā?