Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Eislers sīvā cīņā ar 0.099 sekunžu pārsvaru uzvar Preses nama trasē

Juris Grīns
Juris Grīns

Eislers sīvā cīņā ar 0.099 sekunžu pārsvaru uzvar Preses nama trasē
Foto: openkart.lv

Pēc pieciem braucieniem ar apļa laiku kopējās summas pārsvaru 0,099 sekundes Attīstības līgas trešajā posmā Preses nama kartinga hallē uzvaru izcīnīja šīs trases izcilais speciālists Sandis Eislers.

Lai arī Kaspars Ritums uzrādīja dienas ātrāko laiku un bija ātrākais ar diviem no pieciem kartiem, ar to bija par maz, lai uzvarētu otrajā Attīstības līgas sacīkstē pēc kārtas.

Pārsteidzoši trešais jaunās paaudzes braucējs Markuss Spīķis no slavenās autosportistu dinastijas, turklāt Markusam uz goda pjedestāla izdevās kāpt jau pirmajā Openkart sacīkstē.

Nieka 0,018 no pjedestāla atpalika Jurijs Fedorenko, bet pirmo sešinieku noslēdza Kristaps Mietulis un Kristaps Ķilkuts.

Ritumam izdevās būt ātrākajam ar diviem kartiem, bet pa vienai reizei to paveica Eislers, Markuss un Fedorenko.

Pirmajā trijniekā vēl spēja ar atsevišķiem kartiem iespraukties Toms Sakalausks un Kristaps Ķilkuts pa divām reizēm, bet Kristaps Mietulis un Mārtiņš Ozoliņš pa vienai reizei.

Attīstības līgas trešā posma rezultāti: Openkart - amatieru kartinga sacensības

Izmantotie resursi:
Openkart - amatieru kartinga sacensības