Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Čempions Jauzemis uzvar "Openkart" posmā Jelgavā un tuvojas rekordam

Juris Grīns
Juris Grīns

Čempions Jauzemis uzvar "Openkart" posmā Jelgavā un tuvojas rekordam
Foto: openkart.lv

Ar divkārtējā Openkart čempiona Kriša Jauzema uzvaru otrdien, 25. jūlijā noslēdzās "Openkart" čempionāta devītais posms.

Jaunzemim tās bija otrās sacīkstes sezonā un ar šo panākumu viņš kļuva par vienīgo braucēju, kurš, startējot vismaz piecās sezonās pēc kārtas, visās ir spējis izcīnīt vismaz vienu uzvaru.

Vairāk sezonu ar vismaz vienu uzvaru ir tikai Laurim Rozenvaldam - sešas, taču Laurim šie panākumi ir izcīnīti, startējot desmit sezonas un ne pēc kārtas. Piecas sezonas no piecām ar vismaz vienu uzvaru ir arī Marekam Štolcermanim, taču tikai četras sezonas ir pēc kārtas.

Vēl jāpiebilst, ka Krišam Jaunzemim šī bija 14. uzvara karjerā un tagad no Andreja Laipnieka uzvaru rekorda atkārtošanas Jaunzemi šķir vairs tikai viens panākums.

Otro vietu sacīkstē izcīnīja Kristaps Grīnieks, kurš pamazām piesaka sevi kā vienu no galvenajiem 2017. gada sezonas čempiona titula pretendentiem, savukārt pirmo trijnieku noslēdza jelgavnieks Andrejs Vainutis.

9. posma rezultāti: Openkart - amatieru kartinga sacensības
Kopvērtējums pēc 9. posma: Openkart - amatieru kartinga sacensības

Izmantotie resursi:
Openkart - amatieru kartinga sacensības